Lansări muzicale

AVA lansează „Te iubesc” la cererea publicului, după ce a devenit virală pe TikTok

AVA lansează „Te iubesc” la cererea publicului, după ce a devenit virală pe TikTok
AVA le oferă un cadou muzical special tuturor îndrăgostiților, chiar astăzi, de Valentine`s Day și lansează piesa „Te iubesc”, o adaptare în limba română după celebra melodie a Larei Fabian – „Je t`aime”.

AVA se declară fără doar și poate, cea mai mare fană a Larei Fabian și dintr-o simplă întâmplare, s-a decis să facă un filmuleț pentru TikTok, în care să cânte versurile piesei „Je t`aime”, dar în română. Reacțiile publicului nu au încetat deloc să apară și în doar câteva zile, frumoasa artistă a strâns pe contul ei de TikTok, @avamusicoficial, peste 90.000 de vizualizări și mii de aprecieri și reacții.

Acordurile melodiei și vocea AVEI se îmbină perfect cu luna iubirii în care ne aflăm, însă nimic nu este întâmplător, AVA fiind născută chiar în ziua de Dragobete, pe 24 Februarie.

„Je t’aime” este piesa mea de suflet și primul cântec pe care eu l-am cântat în public. În urmă cu câteva săptămâni, am postat pe TikTok varianta în română adaptată de mine și am fost plăcut surprinsă să văd că filmulețul a devenit viral și oamenii mi-au cerut varianta întreagă a piesei, pe care să o urc și pe YouTube.

Așa am și făcut. Am ales să o lansăm astăzi, pentru că este o zi specială, cea a îndrăgostiților, iar cu această ocazie le și dedic varianta mea a piesei „Je t’aime”, a declarat AVA despre cel mai recent single.

Iar pentru a completa și mai bine acest tablou, videoclipul a fost filmat într-o locație superbă, la Suter Palace.

AVA este surprinsă în preajma candelabrului de Murano, considerat ca fiind unul dintre cele mai mari din lume, dar și în alte cadre spectaculoase ale palatului.

Piesa Je T' aime a fost melodia care a consacrat-o pe Ava, iar ca sa marcheze acest eveniment intr-un mod special, a decis să rescrie versurile și in limba romana, așa cum a simțit ea: Mi-a venit ideea de ceva timp pentru ca este prima mea piesa pe care am cantat-o de cand am inceput sa cant prin cluburi, pub-uri si la evenimente. Refrenul piesei este dedicat partenerului său de viata alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste. Este vorba despre o piesa de dragoste. Eu ii spun ca il iubesc si ca fara el nu pot sa respir, ca el era tot. Este o declaratie de dragoste fara sfarsit.

Tinuta aleasa pentru videoclip este una simpla formata dintr-o rochie neagra eleganta. Mie imi place sa ma imbrac simplu, am vrut sa fiu eleganta, si eu si colegul meu. Am ales-o pur si simplu, m-am gandit cum s-ar gandi Lara Fabian ca s-ar imbraca. Ma simt ca o printesa si mi se pare ireal ca am filmat intr-o locatie atat de frumoasa in care nu am avut ocazia sa vin pana acum.

Cât despre nunta care se apropie, Ava spune ca sta foarte bine cu pregatirile: "Am luat lucrurile din timp si nu sunt stresata. Ii doresc o rochie simpla in care sa ma simt bine in ciuda faptului ca se spune ca mireasa in acea zi nu prea va fi confortabila, eu imi doresc sa fac invers, sa fiu o mireasa confortabila."