Stiri

Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020

Augustin Viziru a câştigat Ferma
Augustin Viziru a câştigat Ferma [Sursa foto: Pro tv ]
Joi, 3 decembrie 2020, se dă lupta pentru tiltul de „Fermierul anului”. Finaliștii sunt Viviana Sposub, Andrei Stoica, Elena Chiriac și Augustin Viziru

Concurenții vor fi nevoiți să treacă prin trei probe, iar la final, o sticlă anti-glonț îi desparte de marele trofeu. 

„Când am intrat în arenă eram foarte determinată. M-am uitat la adversarii mei care erau la fel de determinați și mi-am zis că trebuie să dau tot ce e mai bun”, a spus Viviana Sposub. 

La prima probă, cea în care s-a dat lupta pentru primele trei locuri, Augustin Viziru a reuşit să ajungă primul la destinaţie şi să prindă primul loc în finală.

Elena a ajuns a doua la destinaţie, în timp ce lupta pentru locul trei şi ocazia de a merge mai departe în finală s-a dat între Andrei şi Viviana. 

Andrei a fost al treilea finalist Ferma 2020. 

Cea de-a doua probă a fost una extrem de grea, iar lupta a fost una strânsă. Cei trei finalişti au fost nevoiţi să caute diferite cutii care erau ascunse în diverse colţuri ale fermei. Elena Chiriac a fost prima care a plecat din fermă cu roaba. 

„Am ajuns înaintea băieților și a fost un șoc și pentru mine. Le-am dat peste nas tuturor. Le-am demonstrat că pot pentru că nimeni nu a avut încredere în mine”, a spus Elena când a ajuns la destinație. 

Al doilea concurent care se luptă pentru marele trofeu este Augstin Viziru. Cei doi băieți erau ferm convinși că Elena Chiriac rămăsese în urmă și că lupta se va da între ei doi.

După o luptă extrem de strânsă, Augustin a fost cel care a spart vitrina şi a luat trofeul Ferma 2020. 

Astăzi fetiţa mea a împlinit trei luni şi trofeul ăsta este al ei.

Surpriză de mari proporții pentru finaliștii Ferma

Înainte de începerea probelor, însă fiecare din cei patru finaliști au avut parte de câte o mică supriză. În afară de foștii colegi care au venit să-i susțină, cei patru au avut marea supriză de a se revedea cu o parte din membrii familiei înainte de începerea probelor. 

Ferma 2020 - Andrei Stoica
Ferma 2020 - Andrei Stoica [Sursa foto: Pro tv ]

Andrei a avut marea plăcere și surpriză să fie suținut de iubita și de mama lui, în vreme ce Elena a primit susținerea tatălui și fratelui său.  

„Mi-au dat putere”, a spus Elena, în ciuda lacrimilor de emoție și bucurie pe care le-a avut în momentul întâlnirii cu cei doi.

Ferma 2020 - Elena Chiriac
Ferma 2020 - Elena Chiriac[Sursa foto: Pro tv ]

Viviana a fost suprinsă să fie susținută de mama sa în marea finală Ferma 2020. 

„Cea mai apropiată persoană din viața mea este mama și în fiecare zi aici în fermă înnebuneam că nu puteam să o sun pe ea. Și acum când am ajuns în finală voiam să o sun sau să-i dau un mesaj să-i dau vestea”, a spus Viviana.

Ferma 2020 - Viviana Sposub
Ferma 2020 - Viviana Sposub[Sursa foto: Pro tv ]

Augustin Viziru preferă ca viața lui privată să se defășoare departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care, doar mama lui a fost cea care a acceptat să-l susțină în fața a milioane de români. 

Ferma 2020 - Augustin Viziru
Ferma 2020 - Augustin Viziru[Sursa foto: Pro tv ]

„De-a lungul timpului am spus lucruri la superlativ despre tata. De când am devenit tătic, am realizat câte sacrificii ai făcut pentru mine și îți mulțumesc frumos”, a spus Augustin Viziru în momentul reîntâlnirii cu mama sa.