Stiri

AUDIO Uzina de Dume. Ministrul Sănătații din Anglia a demisionat după ce a fost prins cu o consilieră

AUDIO Uzina de Dume. Ministrul Sănătații din Anglia a demisionat după ce a fost prins cu o consilieră
AUDIO Uzina de Dume. Ministrul Sănătații din Anglia a demisionat după ce a fost prins cu o consilieră [Sursa foto: Facebook]
Ministrul Sănătății din Marea Britanie și-a dat demisia după o gafă de proporții. A fost suprins în timp ce se săruta cu o consilieră

Matt Hancock, ministrul sănătății din Marea Britanie, și-a dat demisia după ce a fost prins că se săruta și se îmbrățișa cu o consilieră. Acesta și-a cerut scuze că a încălcat regulile impuse împotriva coronavirusului, dar se pare că asta nu a fost de ajuns.  

Despre acest subiect, au vorbit și Mișu și Ștefan la Uzina de Dume, în cadrul ediției de marți, 29 iunie 

Matt Hancock este căsătorit și a fost surprins în ipostaze romantice alături de o consilieră, despre care tabloidele britanice spun că ar avea o aventură. 

Fotografiile cu cei doi datează din 6 mai, cu cu două săptămâni înainte ca restricțiile anti-epidemice dure să fie relaxate în Anglia. The Sun este tabloidul care a dat publicității fotografia cu Matt Hancock și Gina Coladangelo- o veche prietenă a cărei angajare discretă la minister declanşase deja o polemică. 

„Am fost să-l văd, astăzi, pe prim-ministru (n. red. – Boris Johnson) pentru a-mi înainta demisia din funcția de Secretar pentru Sănătate. Aceia dintre noi care facem regulile trebuie să le și respectăm, iar de aceea trebuie să demisionez. Am fost mândru de lucrurile pe care le-am făcut pentru a proteja NHS (n. red. – sistemul public de sănătate din Marea Britanie), pentru succesul campaniei de vaccinare, una dintre cele mai rapide din lume, și voi continua să susțin guvernul premierului din Parlament”, a scris Hancock pe pagina sa de Twitter.