Stiri

AUDIO UZINA DE DUME. Doi nudiști fugăriți de un cerb pe plajă s-au rătăcit și tot ei au fost amendați. Au sunat la poliție pentru a fi salvați, dar au uitat de carantină

Doi nudiști fugăriți de un cerb prin pădure. Pentru că se aflau în carantină, au fost amendați pentru încălcarea legii
Doi nudiști fugăriți de un cerb prin pădure. Pentru că se aflau în carantină, au fost amendați pentru încălcarea legii
Doi nudiști care au dat de bucluc pe plajă s-au ales cu o amendă pentru nerespectarea carantinei. Ce s-a întâmplat mai exact?! Detalii în articol

Doi bărbați din Australia care au decis să meargă pe o plajă de nudiști, deși erau în carantină, s-au ales cu o amendă după ce s-au rătăcit în pădurea din apropierea plajei. Cei doi au sunat la poliție după ce au fost fugăriți prin pădure de un cerb, însă tot ei au intrat în bucluc apoi. Bărbații au sunat la numărul de urgențe pentru a fi salvați din pădurea din apropierea plajei pentru nudiști, în zonă intervenindu-se cu un elicopter de salvare al Poliţiei.

La fața locului, oamenii legii au găsit un bărbat de 30 de ani, complet gol şi purtând în spate un rucsac, alături de un bărbat de 49 de ani, parţial îmbrăcat, pe o pistă dedicată mersului pe jos.

„Au fost surprinşi de un cerb, au fugit într-un parc naţional şi s-au rătăcit. Nu doar că au necesitat asistenţă din partea serviciilor de urgenţe şi a Poliţiei pentru a fi salvaţi, dar au primit amândoi şi câte o amendă”, a declarat Mick Fuller, comisarul-şef al Poliţiei din New South Wales, cel mai populat stat din Australia, în timpul unei conferinţe de presă în care a descris incidentul de duminică, informează Digi 24

Cei doi nudiști au primit o amendă de 1.000 de dolari australieni (760 de dolari americani).

În urma acestui incident, cuvântul „deer” („cerb”) a urcat în topul tendinţelor de pe această reţea de socializare. În plus, nici glumele din mediul online pe seama acestui incident nu au lipsit. 

„Un bun memento. O încălcare a protocolului anti-COVID aduce cu sine amenzi foarte aspre”, a declarat Chris Minns, liderul opoziţiei din New South Wales, într-un mesaj pe Twitter. 

Despre acest subiect care a devenit viral au vorbit și Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume. 

Sidney, în carantină din cauza tulpinei Delta- coronavirus 

Autoritățile australiene au carantinat orașul Sidney din cauza noii tulpini a coronavirusului, însă bineînțeles că au fost și persoane care nu au respectat regulile. În total, 44 de persoane au fost amendate de polițiști pentru că nu au respectat regulile impuse împotriva pandemiei.