Stiri

AUDIO. Un bărbat din Satu Mare a chemat poliția crezând că are un hoț în casă. Mare i-a fost mirarea când a dat nas în nas cu amantul soției

Un bărbat din Satu Mare a chemat poliția crezând că are un hoț în casă.
Un bărbat din Satu Mare a chemat poliția crezând că are un hoț în casă. [Sursa foto: Facebook]
Un bărbat din Satu Mare a sunat alarmat poliția crezând cu tărie că în casa lui a intrat un hoț, însă surpriza a fost că hoțul venise la furat... inima soției.

Omul a sunat la poliție cu gândul să-l surprindă pe individ în flagrant, însă în cele din urmă s-a dovedit că omul care se afla în casă nu era altcineva decât amantul soției. Soția a fost cea care și-a mințit soțul că în casa lor se află un hoț. Cei doi bărbați s-ar fi luat la bătaie, conflictul soluționându-se la poliție cu soția de față.

Știrea a devenit virală în mediul online 

Știrea a devenit virală în mediul online, după ce a fost postată pe pagina de Facebook „Polițiștii cu umor”. 

„Azi, în jurul orei 10.00, un bărbat din Satu-Mare a pus pe jar polițiștii, anunțând că a surprins un "hoț" în locuință. 3 echipaje de poliție s-au deplasat la adresa omului de urgență. Însă, ce să vezi? Polițiștii nu au avut ce hoț să prindă și nu pentru că le-a scăpat. Hoțul nu era tocmai un hoț adevărat. El era un hoț de inimi și venise să-i fure inima nevestei omului pentru câteva ore. Până să ajungă polițiștii, încornoratul și-a dat seama într-un final ce și cum și s-a luat la bătaie cu amantul. Apoi tot circul s-a mutat la secție. Cu tot cu nevastă și amant.  :))))”, se arată în postarea de pe Facebook care a stârnit o serie de reacții. 

„Bine ca amantul nu i-a furat sotia sau nu i-a cerut plata pt. „serviciul ” oferit!. Daca sotul si-a neglijat sotia intra pe fir prietenii( amantii) care au grija de ea acordand acesteia ‘atentia ” cuvenita. Si astfel sotul a devenit un Bou incoronat! Cum iti asterni, asa dormi!”, a scris un internaut. „Bine ca nu a fost hot,l-a văzut Dumnezeu”, „Dacă știau să se inteleaga, ii rezolva doamna pe amandoi. Dar ei, nu, Batman-Batman! Cand doi se cearta, al treilea castiga intotdeauna”, au mai scris internauții când au citit postarea. 

Despre această pățanie au vorbit și Țibulcă și Orlando în „Scularea!”.