Stiri

AUDIO. O româncă a înșelat un bătrân italian cu 780.000 de euro. Bărbatul se îndrăgostise orbește de ea

O româncă a înșelat un bătrân italian cu 780.000 de euro
O româncă a înșelat un bătrân italian cu 780.000 de euro [Sursa foto: Adevărul]
O româncă din Gorj a înșelat un italian de 71 de ani cu suma de 780.000 de euro. Femeia îi propunea bărbatului că se va căsători cu el.

O tânără românâncă de 32 de ani i-a promis unui bătrân italian de 72 de ani că se va căsători cu el și vor avea o familie fericită. Bucuros că are cine să aibă grijă de el la bătrânețe, italianul s-a bucurat să petreacă timp alături de „viitoarea lui soție”, ba mai mult decât atât a îmbrățișat premisa „ce-i al meu e și al tău”

Simona, românca din Gorj care l-a cucerit pe italian l-a stors pe acesta de suma de 780.00 de euro, promoițându-i că vor întemeia o familie și vor avea o afacere profitabilă. Numai că banii italianului îndrăgostit s-au dus în construirea unei vile într-o comună din Târgu Jiu. 

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de partea civilă, cetăţeanul italian T.F.A, în vârstă de 71 de ani la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii permanente, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naştere a unor copii şi realizare a unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi, apoi, în Bucureşti, în mod repetat, prin comunicare nemijlocită şi prin mesaje online în reţeaua WhatsApp, a indus în eroare partea civilă, deposedând-o de suma totală de 780.000 de euro”, se arată în rechizitoriu.

Italianul a fost atât de îndrăgostit de româncă încât credea tot ce aceasta îi spunea și a ajuns chiar să-și vândă apartamentul din Milano. Simona îl mințea e Francesco că are nevoie de bani pentru că părinții săi sunt grav bolnavi și au nevoie de tratament, motiv pentru care italianul ajunsese chiar să se împrumute de diverse sume de bani pentru a-și ajuta iubita. 

„Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea”, a mărturisit italianul. El a recunoscut că a ajuns să nu îşi mai poată asigura traiul şi că trăieşte cum poate.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Țibulcă și Orlando în emisiunea „Scularea!” de azi dimineața. 

 

Femeia era căsătorită în România, dar continua să-i ceară bani italianului 

Întreaga înșelăciune s-a petrecut în perioada mai 2015- septembrie 2017, timp în care Simona se și căsătorise la un moment dat, însă continua să-l mintă pe italian că vor avea o viață fericită împreună. 

Potrivit Adevărul, în vara anului 2016 Simona a plecat în vacanță în Dubai, unde a întâlnit un bărbat alături de care avea o relație. Cu toate acestea, a continuat să-i ceară bani italianului sub pretextul că are nevoie de ei pentru a închiria un apartament de lux unde urmau să trăiască şi pentru deschiderea unui salon de înfrumuseţare. Italianul i-a trimis astfel peste 66.000 de euro. Tot în acea vară, românca îi spunea italianului că trăiește în condiții mizere, că nu are bani de gaze, face duș cu apă rece și nu are ce mânca. I-a cerut italianului un colier cu rubine care i-a aparţinut fostei soţii pentru a-l amaneta. Românca a mai continuat să- i ceară bani și pentru botezul copilului fratelui ei, iar italianul i-a spus că nu mai are nimic şi că de trei zile mănâncă orez fiert cu ulei, însă, până la urmă i-a mai trimis 1.600 de euro. Însă nu s-a oprit aici și i-a mai cerut alți bani spunând că are probleme de sănătate, că „nu mai reuşeşte să pună jos piciorul“, că are probleme cu coloana, cu spatele şi că trebuie să facă tratament şi că s-a săturat de viaţa aceasta şi că-i vine să se angajeze, „făcând aluzie la meseria ei de dansatoare de striptease, suscitând şi manipulând sentimentele de afecţiune şi gelozie ale părţii civile“, se arată în rechizitoriu, italianul trimiţându-i şi ultimii bani, suma de 300 de euro.

Simona Daniela Mărgăian, acuzată de înșelăciune și arestată pentru 24 de ore, dar respinge acuzațiile 

Simona Daniela Mărgăian este cercetată pentru înșelăciune în formă continuată și a fost reținută pentru 24 de ore, dar cu toate acestea, neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse spunând că toți banii și toate bunurile i-au fost date din proprie inițiativă.