Stiri

AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA. Mișu de la Uzina de Dume: „Ar trebui inventată o hârtie igienică cu aromă de fructe de mare pentru cei care nu folosesc toaleta în Constanța”

AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA
AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA [Sursa foto: Ziare.com]
Criză de combustibil și de hârtie igienică în America! Oamenii cumpără benzină la pungă, subiect care a fost intens dezbătut, ieri, la Uzina de Dume.

Pentru că prețul combustibilului este în creștere în SUA, americanii au început să cumpere benzină și motorină la pungă. Pe rețelele de socializare au apărut o serie de fotografii cu oameni care își fac plinul în pungi, în lipsa canistrelor obișnuite. 

„Nu umpleti pungile de plastic cu benzina. Utilizati numai recipiente autorizate pentru combustibili", se arata intr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al U.S.

Consumer Product Safety Commission, potrivit Ziare.com

AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA
AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA[Sursa foto: ziare.com]

La începutul pandemiei americanii s-au confruntat cu o criză de hârtie igienică, iar Mișu și Ștefan au aflat de ce

Se pare că americanii sunt experți la crize. La începutul acestei pandemii de coronavirus a fost o adevărată isterie în ceea ce privește hârtia igienică. Speriați că ar putea sta în casă multă vreme, americanii au golit rafturile de hârtie igienică. 

AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA
AUDIO. Criză de combustibil și de hârtie igienică în SUA

Pentru Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume, hârtia nu este o problemă pentru că tocmai au prins acum o ofertă la hârtia igienică preferată. În timp ce Ștefan spune că o preferă pe cea care miroase ca „migdalele”, Mișu le-a dat producătorilor de hârtie igienică o idee: să inventeze și hârtia igienică cu aromă de fructe de mare pentru cei care aleg să folosească marea pe post de toaletă: „Să se simtă în largul lor”. 

Întregul moment a fost discutat ieri, în emisiunea Uzina de Dume de la 13 la 16. Dacă nu ai fost pe frecvențele noastre poți asculta momentul chiar aici.