Stiri

AUDIO. Gafa rușinoasă a Poliției Române, după ce au făcut percheziții în toată țara pentru a demasca traficanții de tutun: un portbagaj cu găleți goale

AUDIO. Gafa rușinoasă a Poliției Române, după ce au făcut percheziții în toată țara pentru a demasca traficanții de tutun: un portbagaj cu găleți goale
Poliția Română a desfășurat percheziții în mai multe orașe din țară pentru a distruge mai multe rețele de contrabandiști de țigări.

Captura poliției Române a fost prezentată într-un mod rușinos, după o acțiune în 15 orașe din țară, acțiune la care au luat parte peste 100 de polițiști din orașele: Prahova, Ilfov, Argeș, Ialomița, Albă, Arad, Neamț, Maramureș, Sibiu, Gorj, Teleorman, Giurgiu, Cluj și Bihor. Polițiștii aveau drept scop distrugerea mai multor rețele de contrabandiști după ce au aflat că începând cu luna februarie 2021 și până în prezent, mai multe persoane, domiciliate în județele Prahova, Ilfov și București, „ar fi desfășurat activități de prelucrare și comercializare în mod ilicit a tutunului de fumat, prin intermediul anunțurilor postate pe rețelele de socializare”

Poliția Română a prezentat drept material de probă găleți goale

În urma perchezițiilor au fost identificate mijloace de materiale de probă precum: înscrisuri, echipamente electornice, telefoane, dar și 18,2 kilograme de tutun mărunțit, potrivit Ziare.com. Cu toate că au fost percheziționate destule materiale, în imaginile cu „materialul de probă” apare un portbagaj plin cu găleți goale. 

Despre această gafă a Poliției Române au discutat și Mișu cu Ștefan în ediția de 13 mai, Uzina de Dume.