Lansări muzicale

Așteptarea a luat sfârșit! Smiley a lansat videoclipul piesei „Noi doi și noaptea”

Smiley a lansat videoclipul piesei „Noi doi și noaptea”
Smiley a lansat videoclipul piesei „Noi doi și noaptea” [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley și-a surprins fanii cu noua piesă, intitulată „Noi doi și noaptea”. Videoclipul piesei este unul încărcat de adrenalină și suspans.

Smiley a lansat hitul „Noi doi și noaptea”, de pe noul său album. Piesa artistului a fost lansată și cu un videoclip de-a dreptul uluitor. În imagini putem vedea că Smiley a făcut o „cursă nebună” prin București pe timp de noapte, cu viteză maximă, adrenalină, scârțâit de roți și urmăriri periculoase. Versurile și muzica sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Piesa „Noi doi și noaptea” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

Smiley a lansat videoclipul piesei „Noi doi și noaptea”
Smiley a lansat videoclipul piesei „Noi doi și noaptea”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Clipul este spectaculos, am filmat cu o echipă super de dimineață, de la 7:00, până noaptea târziu și m-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în Fast and furios. Recunosc că atunci când am scris piesa, chiar eram doar «noi doi și noaptea», iar acum, la lansare suntem «noi trei și noaptea», însă este fantastic ce stare de bine poate crea piesa, ce dor de aventuri și de evadări generează.

Abia aștept să facem o petrecere mare la care să dansăm până dimineața pe ea ”
, a spus Smiley.