Lansări muzicale

Smiley lansează piesă nouă! Numele melodiei a fost ales de fani

Smiley lansează piesă nouă! Numele melodiei a fost ales de fani
Smiley lansează piesă nouă! Numele melodiei a fost ales de fani [Sursa foto: Facebook]
Smiley lansează pe 23 aprilie videoclipului piesei „Noi doi și noaptea”, nume care a fost ales de fanii din mediul online.

După ce a lansat „Lasă inima să zbiere” cu ajutorul fanilor din mediul online care au avut putere de decizie, Smiley își provoacă încă o dată fanii pentru a decide cum ar trebui să se numească viitoarea piesă.

Smiley le-a dat de ales fanilor între: „Noi doi și noaptea” și „Iubesc senzația” și se pare că prima variantă a fost cea câștigătoare. La fel s-a întâmplat și cu una dintre rimele necesare finalizării piesei, precum și data lansării, variantele fiind 22 sau 23 aprilie.

Tot fanii au fost cei care au avut de ales, printr-un sondaj. 

„Vinerea asta, pe 23, public o piesă nouă la care m-ați ajutat cu rime în ultima săptămână...
"Noi doi și noaptea" e numele cântecului și am ținut cont de părerile voastre exprimate ieri. Vă mulțumesc pentru participare și rămâne să auzim vineri ce am făcut împreună”, a anunțat Smiley.

Smiley le va prezenta piesa în exclusivitate celor care au participat la alegerea numelui ei

Pentru a-și răsplăti fanii pentru efortul depus, Smiley a anunțat pe rețelele de socializare că va alege câteva persoane dintre cei care au ales un nume și o dată de lansare pentru piesă și va merge la ei acasă. Va sta de vorbă cu ei și le va da să asculte piesa în exclusivitate. 

Smiley lansează piesă nouă! Numele melodiei a fost ales de fani
Smiley lansează piesă nouă! Numele melodiei a fost ales de fani [Sursa foto: Facebook]

„Maine seara de la 9, 9 si ceva, FIX, vreau sa ma vad LIVE cu toti cei care au propus o data, un titlu sau o rima pentru piesa pe care o public vineri: „Noi doi si noaptea”   Sa fiti LIVE maine seara pe Instagram sau Facebook si sa-mi scrieti adresele voastre in comentarii. O sa aleg cativa oameni, la care merg cu masina, sa le pun noua piesa in exclusivitate si premiera.

chiar de la balconul tau. maine seara dupa 9, da? THE SHOW JUST BEGAN!”, este anunțul lui Smiley. 

Fanii din mediul online sunt foarte încântați de inițiativă și abia așteaptă să asculte piesa, în exclusivitate sau nu.