Stiri

Ashton Kutcher și Mila Kunis nu le va lăsa copiilor lor niciun ban drept moștenire

Ashton Kutcher și Mila Kunis nu le va lăsa copiilor lor niciun ban drept moștenire
Ashton Kutcher și Mila Kunis nu le va lăsa copiilor lor niciun ban drept moștenire [Sursa foto: Hepta]
Au o avere enormă, dar totuș au decis că moștenitorii lor nu vor primi niciun ban.

„Nu le creez un fond de rezervă. Vom sfârși prin a da banii noștri fundațiilor de caritate. Copiii mei duc o viață cu adevărat privilegiată și nici măcar nu știu asta. Și nu o vor ști niciodată, pentru că aceasta este singura pe care o vor cunoaște … Dacă vor să înceapă o afacere și au un plan de afaceri bun, voi investi în ea, dar nu pe încredere”, a declarat Ashton în cadrul podcast-ului „Armchair Expert” al lui Dax Shepard.

Cum îi educă Ashton Kutcher și Mila Kunis pe copiii lor

În 2017, frumoasa actriță Mila Kunis a dezvăluit că de obicei nu oferă cadouri de Crăciun copiilor ei, iar ulterior a clarificat că nu are obiecții la cadouri, ci pur și simplu nu vrea să crească copii așa.

“Le fac cadouri, nu sunt anti-cadouri. Doar că primesc atât de multe cadouri minunate de la familia mea și familia soțului meu, încât nu mai e nevoie”, a spus Mila.

Ea a mai menționat că amândoi vor să crească copii respectuoși și umili. Drept urmare, au creat chiar și o tradiție care prevede clar că cei mici pot primi un singur cadou pe an, iar restul va fi donat copiilor nevoiași.

Citește și: Georgina Rodriguez, mai descătușată ca niciodată. Iubita lui Ronaldo a dezvăluit cel mai neobișnuit loc unde ea și starul portughez au făcut amor

Ashton Kutcher și Mila Kunis[Sursa foto: Hepta]

“Le-am spus părinților noștri: Vă implorăm, dacă vreți să le oferiți ceva, alegeți un singur cadou, în caz contrar, celelalte cadouri vor fi donate în scop caritabil, către un spital de copii. Aceasta este noua noastră tradiție”, a spus Kunis.

Citește și: Deea Maxer, pregătită să înceapă o nouă etapă din viața sa. Ce schimbări vrea să facă după divorțul de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer

De cealată parte, Ashton Kutcher a declarat, într-un episod din 2018 al podcastului “Armchair Expert with Dax Shepard”, că nu intenționează să le lase copiilor bani moșternire. Actorul susține că își dorește ca Wyatt și Dimitri să fie independenți atunci când vor mai crește, așa că banii familiei vor fi donați în scopuri caritabile și alte acțiuni.

Mai mult, cei patru merg în excursii de camping, astfel încât micuții să poată învața să se descurce singuri și să fie independenți. “Vreau ca ei să fie plini de resurse. Sperăm că vor fi motivați să aibă ceea ce au avut sau o versiune a ceea ce au avut”, a mai spus Ashton Kutcher.

Cu toate astea, Kutcher a ținut să precizeze că este mai mult decât dispus să-și ajute copiii atunci când au nevoie: “Dacă copiii mei vor să înceapă o afacere și au un plan de afaceri bun, voi investi în el”.