Lansări muzicale

Așa lansare de candidatură chiar că nu s-a mai văzut! Un politician din Mexic și-a lansat candidatura din sicriu

Un politician din Mexic și-a lansat candidatura din sicriu
Un politician din Mexic a atras atenția asupra sa după ce a decis să-și lanseze candidatura dintr-un sicriu. De ce a recurs la acest gest?!

Știți vorba aia „Hai ca am auzit-o și pe asta?”. Ei cam asta veți și spune și după ce veți citi această informație. Carlos Mayorga, candidat în statul Chihuahua din nordul Mexicului, a decis să-și lanseze candidatura într-un mod cât se poate de inedit. Politicianul a decis să-și lanseze campania electorală din sicriu și are și un motiv pentru care a recurs la asta,

Politicianul spune că vrea să atragă atenția asupra deceselor cauzate de pandemia de coronavirus, dar și de violenţele legate de cartelurile drogurilor.

Mesajul lui Carlos Mayorga: „au un popor mort, un oraş, o comunitate, un stat moarte din cauza indiferenţei lor”

Politicianul a decis să apară într-un sicriu în cadrul reuniunii electorale care a avut loc pe un pod între orașul mexican de frontieră Ciudad Juarez şi El Paso, în statul Texas din SUA și a explicat apoi de ce a recurs la acest gest.

„Politicienii au păstrat tăcerea în legătură cu nivelurile ridicate ale criminalităţii organizate. Ei au păstrat tăcerea asupra situaţiei haotice legate de COVID-19”, a spus Carlos Mayorga, stând în sicriu. Campania pentru alegerile din cele 32 de state din Mexic începută duminică a fost precedată de asasinarea a 16 candidaţi. Sicriul în care se afla politicianul a fost însoţit de asistenţi îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie biologică care aveau în mână buchete de flori.

VIDEO AICI