Stiri mondene

Artiștii au intrat în spiritul Halloween-ului. Cum s-au costumat Nicole Cherry, Olivia Addams sau Diana de la 5 Gang

Nicole Cherry
Nicole Cherry [Sursa foto: Instagram]
Halloween-ul este din ce în ce mai aproape și vedetele nu au mai avut răbdare așa că au început să se costumeze mai devreme.

Mai este doar o zi până la marea sărbătoare de origine celtică și vedetele au început deja să se pregătească. Nicole Cheery și Diana Condurache de la 5 Gang s-au costumat deja cu câteva zile înainte și le-au arătat fanilor de pe Instagram ce idei trăsnite au abrodat anul acesta. 

Nicole Cherry s-a costumat în „Mica Sirenă” 

Nicole Cherry și-a impresionat fanii de pe Instagram cu machiajul pe care l-a abordat pentru sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Cireșica nu a abordat un personaj înfricoșător, ci din contră: unul chiar foarte duios, din desenele animate. Anul acesta Nicole Cherry s-a transformat în „Mica Sirenă”, personaj care îi vine mănușă și asta nu o spunem noi, ci fanii care nu au mai contenit cu mesajele frumoase în comentarii. 

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

„Esti super frumoasa❤️”, „Extraordinara, nu ai cum sa nu îndrăgești asa ființă ❤️❤️💕”, „Halloween e ceva special 😈😈 Te prinde super bine”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Diana Condurache de la 5 Gang nu a fost pe placul unora dintre fani  

Dacă Nicole Cherry i-a impresionat pe fani cu frumusețea sa și a personajului său, Diana de la 5 Gang a abordat un altfel de machiaj care nu a fost pe placul multora dintre fani. Diana a abordat un machiaj înfricoșător care nu a fost chiar pe placul tuturor. 

Diana Condurache
Diana Condurache[Sursa foto: Instagram]

„Horror! Cum poti posta asa ceva?”, „M-ai lasat masca cu asta! Omg”, au fost câteva dintre comentariile negative. Însă au fost și persoane care au apreciat munca enormă din spatele machiajului complex. 

Olivia Addams
Olivia Addams[Sursa foto: Instagram]