Stiri

Armin van Buuren îşi sărbătoreşte ziua de naştere de Crăciun: Ce vârstă are artistul?

Armin van Buuren îşi sărbătoreşte ziua de naştere de Crăciun Ce vârstă are artistul
[Sursa foto: Facebook ]
Celebrul DJ Armin van Buuren îşi serbează ziua de naştere chiar de Crăciun, pe 25 decembrie.

 Armin van Buuren este cel mai iubit DJ de către români, show-urile sale desfăşurându-se de fiecare dată cu casa închisă. Artistul olandez îşi va sărbători ziua de naştere chiar de Crăciun, pe 25 decembrie.

Armin van Buuren îşi sărbătoreşte ziua de naştere de Crăciun

Armin van Buuren îşi sărbătoreşte ziua de naştere de Crăciun Ce vârstă are artistul

  Armin van Buuren sărbătoreşte şi Crăciunul, dar şi ziua de naştere pe 25 decembrie.

Îndrăgitul DJ şi producător împlineşte frumoasa vârstă de 45 de ani, iar în acest an va fi alături de familie şi de prieteni de ziua sa.

 Armin nu şi-a programat niciun eveniment de Crăciun, însă de revelion va mixa în cadrul unui festival din Dubai care va aduna peste o sută de mii de oameni. Alături de olandez, pe scenă va urca şi Dimitri Vegas, iar petrecerea va dura 13 ore, au anunţat organizatorii.

Când vine Armin van Buuren în România

  Armin van Buuren este poate cel mai iubit DJ de către români. Rar se întâmplă că olandezul să lipsească în vreun an din ţara noastră şi nici 2022 nu va face excepţie. Deocamdată, este confirmat un singur eveniment din România la care va participa Armin. Este vorba despre "Sound of Bucharest", o petrecere marca Saga, care va avea loc pe 24 septembrie 2022. Acest show trebuia să aibă loc în acest an, dar a fost amânat din cauza situaţiei sanitare din ţară.

Armin van Buuren îşi sărbătoreşte ziua de naştere de Crăciun Ce vârstă are artistul

  "În iunie, proiectul Sound of Bucharest a fost primit cu foarte mult entuziasm de către public. Cel mai mare solo show Armin van Buuren, unul dintre cei mai iubiţi artişti în România şi în întreaga lume, a adus o bucurie nemărginită în rândul oamenilor, care au aşteptat cu nerăbdare momentul în care îşi vor revedea DJ-ul preferat. A fost o călătorie extrem de frumoasă, care în numai o săptămână ar fi trebuit să-şi încheie primul capitol, cu un solo show de neuitat, cel mai mare din Europa. Din păcate, din cauza creşterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19 în Bucureşti şi totodată a creşterii riscului de îmbolnăvire, organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, au decis amânarea evenimentului pentru anul viitor", au declarat organizatorii.