Stiri mondene

Ariana Grande, primele imagini de la nunta cu Dalton Gomez

Ariana Grande, primele imagini de la nunta
Ariana Grande a postat primele imagini de la nunta sa cu Dalton Gomez. Uite cum arată artista în rochie de mireasă!

Pe 15 Mai 2021, Ariana Grande s-a măritat în secret cu Dalton Gomez. Ceremonia a avut loc în casa artistei din Montecito, California. Nunta celor doi a fost extrem de restrânsă, cu mai puțin de 20 de invitați. La aproape două săptămâni de la marele eveniment, Ariana Grande a decis să împărtășească cu fanii săi câteva imagini de la nunta sa. Artista apare alături de soțul ei, Dalton, într-un decor plin de flori și lumânări.

Ariana Grande, primele imagini de la nunta

În imagini putem vedea că Ariana Grande a purtat o rochie destul de simplă, dar elegantă, fără bretele și cu spatele gol. Ținuta vedetei a fost accesorizată cu un voal scurt și o fundiță satinată. La rândul său, Dalton Gomez a purtat un costum elegant, care i s-a potrivit de minune.

Ariana Grande, primele imagini de la nunta

Ariana Grande, primele imagini de la nunta

Ariana Grande și Dalton Gomez, surprinși pentru prima oară în Los Angeles

Despre relația celor doi s-a vorbit pentru prima oară la începutul anului 2020, după ce au fost surprinși împreună în Los Angeles. Potrivit unor surse apropiate, s-au întâlnit când Dalton a ajutat-o pe artistă să-și caute o casă, fiind agent imobiliar. În luna mai, relația lor a fost confirmată, atunci când Dalton Gomez a apărut în videoclipul muzical pentru „Stuck With U”. În iunie, Dalton și Ariana au făcut o imagine oficială pe rețelele sociale. 

Ariana Grande a mai fost logodită cu actorul american de comedie, Pete Davidson, din nefericire, cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani.