Stiri mondene

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret

Ariana Grande și  Dalton Gomez s-au căsătorit în secret
Ariana Grande și Dalton Gomez și-au unit destinele la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea i-a uimit pe fanii artistei pop.

Fie ca vă vine să credeți sau nu, Ariana Grande este acum o femeie la casa ei, cum s-ar zice la noi. Artista de peste ocean s-a căsătorit în secret cu logodnicul ei  Dalton Gomez care i-a oferit un inel spectaculos anul trecut. Cântăreața de muzică pop își anunțase logodna în decembrie anul trecut, iar la sfârșitul săptămânii a avut loc o ceremonie la care au participat 20 de invitați. 

Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani și iubitul mai tânăr cu doi ani și-au jurat iubire și veșnicie în casa din California a artistei. O sursă apropiată cuplului a spus că cei doi petrec destul de mult timp în casa Arianei Grande, astfel că era de așteptat ca și ceremonia de logodnă să se desfășoare tot acolo. 

Ariana Grande și  Dalton Gomez s-au căsătorit în secret
Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret[Sursa foto: Instagram]

S-au căsătorit. A fost o nuntă mică şi intimă, cu mai puţin de 20 de oameni. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericiți', a spus un reprezentant al artistei, potrivit  BBC.  

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor

Contar așteptărilor, Ariana Grande a fost destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală alături de iubitul afacerist. Arista a mai postat pe rețelele sociale din când în când o serie de fotografii alături de iubit, dar nimic mai mult. 

Ariana Grande și  Dalton Gomez s-au căsătorit în secret
Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret[Sursa foto: Instagram]

„Lui îi place să-și țină relația cu Ari secretă”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru revista People

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația pentru prima dată când au apărut în videoclipul piesei lui artistei cu Justin Bieber, „Stuck with U” în luna mai, urmată de o serie de fotografii în iunie pe Instagram.