Stiri mondene

Loredana Groza, petrecere cu fast de ziua ei! Cum s-a distrat artista la cei 51 de ani

Loredana Groza, primele imagini de la petrecerea organizată de ziua ei
Loredana Groza [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza a împlinit 51 de ani și a avut parte de surprize de proporții de ziua ei de naștere. Uite cum a petrecut artista de ziua ei!

Loredana Groza este o artistă foarte apreciată în România, dovadă fiind numărul imens de urmăritori pe care ea îl are pe rețelele sociale. În prezent, cântăreața se bucură de un succes formidabil în industria muzicală. Ieri, Loredana Groza a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani și așa cum era de așteptat, a avut parte de numeroase surprize cu ocazia zilei sale de naștere. Frumoasa artistă nu a lăsat ca această zi să treacă neobservată și a profitat la maxim, petrecând alături de prietenii săi. 

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Ziua de naștere a artistei nu a trecut neobervată și a organizat o petrecere de zile mari cu toți apropiații săi. Loredana Groza a imortalizat momentul și a publicat o serie de clipuri de la petrecerea privată. Așa cum ne-a obișnuit deja, vedeta a strălucit într-o ținută HOT, mai exact, aceasta purtând o bluză transparentă prin care i s-a văzut sutientul decoltat, pantaloni negri de piele și ghete.

Imediat când a ajuns la restaurantul în care a petrecut, Loredana Groza a fost vizibil impesionată de cum a fost totul organizat:  „Ce frumos! Invitații trebuie să apară. Sărbătorita este aici”, a spus Loredana Groza.

De la petrecere nu au lipsit manelele, piesa lansată de Vali Vijelie și Liviu Puștiu, „Mare petrecere', făcând furori la petrecerea Loredanei Groza.

Printre invitații la petrecerea divei s-au numărat Prințesa de Aur și Luis Gabriel, iar la un moment dat sărbătorita s-a urcat pe scaun și a dansat spre marea bucurie a celor prezenți.

Loredana Groza, petrecere cu fast de ziua ei! Cum s-a distrat artista la cei 51 de ani
Loredana Groza, petrecere cu fast de ziua ei! Cum s-a distrat artista la cei 51 de ani[Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza, despre piesa care a ajuns în trending-ul mondial 

Recent, artista a intrat și în lumea manelelor și a scos o piesă alături de cei mai cunoscuți maneliști din țară: Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. Deși piesa s-a bucurat de un enorm succes, gurile rele nu au tăcut și au criticat-o pe vedetă. Sătulă de aceste acuzații, Loredana Groza a ținut să transmită un mesaj.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lautarească, folclor, gypsy music, electro, trap… reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a spus Loredana Groza.