Stiri

Antrenamentul minții, în preferințele românilor! „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe, cu ediția difuzată aseară

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe, cu ediția difuzată aseară
„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe [Sursa foto: Kanal D ]
Kanal D, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” urcă spectaculos în audiențe, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale cucerește, pe zi ce trece, tot mai mulți români.  Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe.

Citeste si: Silvia Ionita, premiata de Dan Negru cu un tort, dupa ce a gasit solutiile definitiilor de la “Jocul cuvintelor”

Kanal D a fost lider de audiență

Ieri, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de audiență, cu 5.2 puncte de rating și 16,4% cota de piață, pe targetul Național, și 4.7 puncte de rating și 15,8% cota de piață, pe targetul All Urban.

O medie de 915.000 de telespectatori au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea cu și despre cuvinte, minutul de aur, atins la 23:12, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion de fani (1.020.000)

din întreagă țară.

Câștigătorul ediției de aseară a fost Bogdan, funcționar public din București, acesta și-a adjudecat suma de 7400 de lei, reușind să dea soluțiile corecte la cât mai multe definiții enunțate de prezentatorul emisiunii, în timpul alocat conform regulamentului emisiunii. În această seară, de la 22:30, o ediție antrenantă ii va aduce în fața telespectatorilor pe alți cinci concurenți, gata să își exerseze cunoștințele de vocabular și spontaneitatea  la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!