Stiri mondene

Premieră pentru Dan Negru la „Jocul cuvintelor”! Prezentatorul tv va avea parte de o experiență unică în televiziune

Premieră pentru Dan Negru la „Jocul cuvintelor”! Prezentatorul tv va avea parte de o experiență unică în televiziune
Dan Negru „Jocul cuvintelor” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Ce spune prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” despre experiența unică, în cei 25 de ani de carieră în televiziune

În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, aceștia sunt pregătiți să își pună la contribuție spontaneitatea, agilitatea amintii și cunoștințele de vocabular. 

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe primul loc in preferintele telespectatorilor de la orase!

Dan Negru: „S -a încercat formatul acesta de televiziune în diferite țări”

Dan Negru mărturisește, în debutul ediției din această seară, că în cei 25 de ani de carieră în televiziune, este pentru prima dată când moderează o emisiune fără public spectator. Vedeta Kanal D își motivează răspunsul, afirmând că specificul acestui tip de format TV nu ar permite, din motive evidente, ca alături de concurenți să fie și susținători în public.

„Este prima dată în viața mea, în cei 25 de ani de TV, când prezint o emisiune fără public. Și explicația este extraordinară; s-a încercat formatul acesta de televiziune în diferite țări, cu public, și niciunde, în nicio țară, publicul nu s-a abținut să nu șoptească. Acesta este motivul pentru care emisiunea <Jocul cuvintelor cu Dan Negru>  este fără public”,  motivează prezentatorul celui mai ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap celor cinci concurenți din această ediție,  cum se vor descurca aceștia sub presiunea timpului și cineva va câștiga puteți afla urmărind „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”  în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D!