Stiri mondene

Antonia și-a câștigat primii bani la o vârstă fragedă. Din ce făcea artista bani

Antonia și mama ei
Mama Antoniei a făcut dezvăluiri din copilăria artistei. Denise Iacobescu a spus din ce și-a gâștigat Antonia primii bani

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din România, mamă a trei copii, o fată Maya și cei doi băieți, Dominic și Akim. 

Antonia și mama ei

Artista are o carieră de succes în industria muzicală, însă primii bani i-a făcut dintr-o activitate obișnuită, dacă putem spune așa. Artista avea grijă de toți copiii din cartier atunci când părinții aveau nevoie de o bonă.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine.

Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a spus mama artistei, conform Unica. 

Antonia și mama ei

Maya, copia fidelă a mamei sale, Antonia 

Antonia se poate considera norocoasă că are trei copii extrem de frumoși, ceea ce se și întâmplă deja. Zilele trecute Antonia a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Maya, fiica sa din căsătoria cu Vincenzo Castellano. Din fotografia postată pe rețelele de socializare nu avem cum să nu remarcăm că Maya seamănă perfect cu Antonia și este la fel de frumoasă preum mama ei. Cu părul lung, în care are nuanțată o șuviță mov, și ochii verzi, aceasta pare copia perfectă a mamei sale.

Maya - fiica Antoniei

Antonia și fiica sa nu pot fi împreună non-stop pentru că artista împarte custodia fiicei sale cu fostul soț, dar profită de orice moment pentru a o vedea și țin legătura pe rețelele de socializare.

Fiica Antoniei este pasionată de muzică și dans: „Îi place să cânte, să danseze, e o isteată, îi place să facă glume (...) Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”, a declarat Antonia pentru click.ro.