Stiri mondene

Antonia, dezvăluiri din copilăria sa! Vedeta a fost victima bullying-ului în America, în adolescență: ”Am apelat la un psiholog”

Antonia, dezvăluiri inedite din copilăria sa! Vedeta a fost victima bullying-ului în America, în adolescență
Antonia, dezvăluiri inedite din copilăria sa! Vedeta a fost victima bullying-ului în America, în adolescență [Sursa foto: Instagram]
Antonia a fost victima bullying-ului! Artista le-a dezvăluit fanilor cum a reușit să treacă peste acele momente dificile. Uite ce dezvăluiri a făcut vedeta!

Sunt multe vedete din showbiz-ul românesc care au fost victime ale bullying-ului în copilărie, dar sunt foarte puține care au curajul să iasă în față și să vorbească despre asta. Unora poate că le este rușine, altora poate le este greu să își amintească de asta. Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a avut curaj să vorbească despre acele momente dificile. Frumoasa vedetă a locuit timp de 12 ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a petrecut copilăria.

În cadrul unui interviu, cântăreața și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor că a fost nevoită să treacă prin momente grele, fiind victima bullying-ului în America, în adolescență.

Antonia, dezvăluiri inedite din copilăria sa! Vedeta a fost victima bullying-ului în America, în adolescență
Antonia, dezvăluiri inedite din copilăria sa! Vedeta a fost victima bullying-ului în America, în adolescență[Sursa foto: Instagram]

  ”Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea.

M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă. La școală era bine, îmi plăcea, dar nu eram deloc fan matematică! (râde) Îmi plăceau mult limba engleză, literatura, orice avea legătură cu muzica. Am avut mulți prieteni, cu unii dintre ei țin legătura și acum (mai ales cu cei de la liceu).
Cred că ce am preluat din societatea americană sunt relaxarea, optimismul. Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții meu erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri,(...) .”
, a spus Antonia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia a apelat la ajutorul unui specialist  

Da, am apelat la un psiholog atunci când am simțit nevoia. În rest, îl am în fiecare zi pe Alex alături de mine, care mă sprijină și îmi oferă suportul de care am nevoie!,  a mai adăugat Antonia.