Lansări muzicale

Anna Lesko și GIM au lansat piesa „Guleala”

Anna Lesko X GIM Guleala (
Anna Lesko X GIM - Guleala  [Sursa foto: Captură YouTube]
Anna Lesko și GIM și-au unit vocile și au lansat „Guleala”. Ascultă piesa aici!

Anna Lesko a colaborat cu GIM, finalistul sezonului 11 „Românii au talent”, și au lansat un single fresh, intitulat „ Guleala ”, cu versuri în ucraineană și română. Piesa inspirată din folclorul ucrainean a fost produsă de Costi Ioniță, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. De altfel, Costi și Alex sunt echipa cu care artista a lucrat în ultimii ani, aceștia aducând pe piață unul dintre cele mai cunoscute hit-uri – Ivanko!

Anna Lesko și GIM au lansat piesa „Guleala”
Anna Lesko și GIM au lansat piesa „Guleala”[Sursa foto: Captură YouTube]
 

„Piesa «Guleala» este în română și ucraineană, fiind o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacole, și are un vibe pozitiv, asa cum se transmite și prin videoclipul plin de culoare și senzualitate", povestește Anna Lesko.

Citeste si: Anna Lesko, despre criticile pe care le-a primit în urma vestimentației: ”Asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă”

„Această piesă vine ca o promisiune. De fapt, mesajul ei și versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubită. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție", adaugă GIM despre acest single.

Videoclip: Anna Lesko și GIM- „Guleala”