Lansări muzicale

Andrew Dum și Temishan lansează „Mammy Blue"

Andrew Dum și Temishan lansează Mammy Blue
Andrew Dum lansează “Mammy Blue” alături de Temishan.

„Mummy Blue” este o piesa care te face sa apreciezi tot ce ai până nu e prea târziu. Andrew Dum a ales să colaboreze pentru această piesă cu Temisan. A ales o voce puternică care să transmită emoția și să transpună perfect mesajul piesei.   

Andrew Dum și Temishan lansează „Mammy Blue

Mammy Blue este o piesă emblemă care face parte dintr-o campanie premergătoare al viitorului album pregătit pentru lansare. Surpriza este că pentru această lansare cu un vibe fresh am colaborat cu o voce consacrată din România, Aurelian Temișan. Piesele anilor 70 au reprezentat un etalon în formarea industriei muzicale. De aceea, consider că este momentul să ne întoarcem la rădăcini și să aducem în prim-plan o bijuterie valoroasă, reorchestrată și reinterpretată. Vocea feminină a piesei este redată de o interpreta din Belarus, Sofiya Astapiuk, pe care am cunoscut-o în urmă single-ului "Biitersweet". Îmi doresc ca "Mammy Blue" să aducă o energie pozitivă și zâmbetul pe buzele celor ce o ascultă"  spune Andrew Dum

Andrew Dum și Temishan- Mammy Blue 

Lucrurile au fost simple pentru mine. Încântat de telefonul primit, am ajuns la studio unde i-am cunoscut pe băieți, am ascultat propunerea lor și... am simțit că asta e! Ca un artist cu mintea și sufletul întotdeauna deschise spre orice noi provocări, bucuria ca oamenii nu s-au îndepărtat de adevărata muzică, indiferent de beat-ul ei sau că, mai bine spus, calitatea recâștiga teren, am îmbrățișat cu drag această colaborare ce mă plasează, oarecum, ca o punte de legătură între muzică veche ce o auzeam în casă, la ai mei și beat-urile actuale, atât de ascultate. Mă simt onorat că pot să fiu imaginea acestei legături. Mammy Blue e o piesă pentru orice anotimp, cu vibrații bune, care îți da energia necesară să faci exact ce ai de făcut", susține Aurelian Temișan.