Stiri mondene

Andreea Mantea nu-și dorește ca David să facă televiziune. Iată motivul

Andreea și David Mantea
Andreea și David Mantea [Sursa foto: Facebook]
Andreea Mantea a fost întrebată în cadrul unui interviu la „Invitatul de 12”, dacă și-ar dori ca David să-i calce pe urme.

Andreea Mantea a răspuns vehement că deși, televiziunea este viața ei, nu ar vrea ca și David să-i calce pe urme. Vedeta spune că este o meserie foarte grea din pricina căreia a pierdut foarte multe nopți, dar și evenimente importante din viața sa. 

Vedeta de televiziune spune că deseori s-a gândit că David ar putea suferi de dorul ei, astfel că îl lua cu ea pe oriunde mergea.

Așa se face că David a ajuns să iubească televiziunea și acum, când filmează pentru show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea”, știe toate trucurile din spatele camerelor de luat vederi. 

Andreea și David Mantea
Andreea și David Mantea[Sursa foto: Facebook]

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor. El știa deja și cu limita de cadru. Știa până unde nu are voie. Iar acum de când a auzit că are voie în fața camerei se duce și le explică: veniți să vă arăt, aici este jucăria mea. Și se uită așa la cameră și îți dai seama, e copil, e extrem de obositor”, a spus Andreea Mantea la „Invitatul de 12”.

David iubește să apară la televizor. Va urma o carieră în industrie? Ce spune Andreea Mantea 

Dacă de teme se plictisește imediat și le face doar pentru că îi este milă de mama, așa cum a spus într-un video mai vechi, David nu poate spune același lucru și despre aparițiile sale în fața camerelor. 

Andreea și David Mantea
Andreea și David Mantea[Sursa foto: Facebook]

Andreea Mantea: „Îi place la nebunie. De teme se plictisește foarte repede, dar de filmat, nu. Se trezește în fiecare dimineață și întreabă: `azi filmăm?` Nu zice `bună dimineața`, nu nimic: `azi filmăm?`”

Cosmin Cernat: Dar îl vezi pe termen lung făcând asta?

Andreea Mantea: Nu mi-aș dori să facă asta, dar sper să fiu genul ăla de om care să-și lase copilul să facă ceea ce-și dorește el și să-l sprijine în ceea ce și-ar dori, dar nu îl văd. Nu e cazul. Are cinci ani jumate.

Pentru că e greu, pentru că sunt niște compromisuri pe care le faci pe termen lung și trebuie să fii conștient de asta. Eu nu mi-am văzut familia o foarte lungă perioadă de timp. Mergeam la toate nunțile posibile și imposibile, dar niciodată nu am fost la nunta unor prieteni. Niciodată nu am avut un weekend liber, niciodată nu am putut să fac ceea ce mi-am dorit.