Stiri mondene

Amintiri din copilărie cu Andreea Mantea la „Invitatul de 12”. A aruncat o plăcintă de la etajul 9, după ce umpluse casa de fum

Andreea Mantea
Andreea Mantea [Sursa foto: Captură YouTube]
„Invitatul de 12”, Andreea Mantea, a povestit cu mult haz despre năzbâtiile pe care le făcea pe vremea când era copil.

A ndreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare după care au plâns foarte mulți oameni în momentul în care a decis să plece de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Vedeta Kanal D a argumentat că a ales să facă acest pas pentru David care își dorea enorm să fie alături de prieteni și de bunici în țara lui natală. 

În plus, Andreei nu-i pare rău de alegerea făcută, mai ales că are o nouă emisiune de succes: „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

În cadrul acestui show o vedeți pe Andreea așa cum este ea, toate stările ei, și mai bune și mai rele, însă cu siguranță nu ați apucat încă să aflați cum era Andreea în copilărie. 

Inviatată la Radio Impuls în emisiunea lui Cosmin Cernat, Andreea Mantea și-a adus aminte amuzată despre o întâmplare amuzantă din copilărie. 

Andreea Mantea
Andreea Mantea [Sursa foto: Captură YouTube]

„Să ştii că eram şi năzdrăvană, dar eram şi cuminte, şi cumpătată, în funcţie de greşeala pe care o făceam, o perioadă lungă de timp eram cuminte. Dacă greşeam puţin, eram cuminte pe perioade mai scurte ca să zic așa.

Știu că am făcut o dată o plăcintă cu sora mea. Am făcut o plăcintă cu gem și a ieșit, ziceai că e... era ceva îngrozitor (stăteam la etajul nouă) și am făcut și o tavă din aia mare și trebuia să vină mama, era casa plină de fum, era aia arsă, unde să o ascundem. Dacă o aruncam la gunoi o vedea mama. Și nu am avut ce să facem și am deschis geamul și am aruncat-o de la etajul nouă. Jos era parcarea și am nenorocit vreo trei mașini. Noi am scăpat în fața mamei, dar au venit vecinii mai târziu. `Mi s-a spus că de la dumneavoastră s-a aruncat o plăcintă`”, a povestit Andreea Mantea la „Invitatul de 12”.

Andreea Mantea recunoaște că își șantaja sora mai mare 

Alte năzbătii de care Andreea își aduce aminte sunt cele legate tot de sora ei. Micuță fiind, Andreea găsea mereu câte ceva cu care să o șantajeze pe sora ei mai mare, astfel încât să obțină lucrurile de care avea nevoie. 

„O urmăream pe sora mea, ea fiind mai mare cu trei ani. Cred că asta era cea mai urâtă chestie pe care o făceam. O tot urmăream, o prindeam cu diverse lucruri și apoi o amenințam. `Dacă nu-mi dai parfumul tău te spun mamei, dacă nu-mi dai nu ştiu ce bluză, te spun`. Asta i s-a părut un pic urâţel din partea mea”, a mai declarat Andreea Mantea.