Stiri mondene

Andreea Lodba a ajuns acasă de la Survivor România! Primele imagini de la revederea cu iubitul său

Andreea Lodba a ajuns acasă de la Survivor România! Primele imagini de la revederea cu iubitul său
Andreea Lodba/Aurica a ajuns acasă de ls Survivor România. Primele imagini

Andreea Lodba de la Survivor România tocmai a ajuns în țară în urmă cu doar câteva momente. Faimoasa a fost așteptată la aeroport de colegii săi din Moldovenii, dar și de iubitul ei care abia aștepta să o strângă în brațe. 

Andreea a stat în competiția Survivor România din Republica Dominicană o lună și în momentul plecării sale a declarat că ar mai fi avrut multe de demonstrat pe trasee și ar fi dorit să mai rămână, dar din păcate publicul a decis altceva pentru ea.

„Se  pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum  am spus, mi-a ș  fi   dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari.  Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”,  a declarat Andreea Lobda.