Stiri mondene

Andreea Lobdă - Aurica a părăsit competiția Survivor România 2021: „Mi-aș fi dorit să continui”

Andreea Lobdă a părăsit competiția Survivor România 2021
Andreea Lobdă [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Lobdă sau Aurica, cum o știe toată lumea, a fost eliminată de la Survivor România 2021. Ce reacție a avut faimoasa?!

În ediția de duminică seara, 30 mai, Andreea Lodbă a părăsit competiția fenomen „Survivor România 2021”. Marius Crăciun, Adelina Damian, Andreea Lodbă și Ștefan Ciuculescu au fost concurenții intrați în cursa pentru votul publicului. În urma rezultatelor, faimoasa a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În momentul când Dan Pavel a făcut anunțul, fosta concurentă de la Survivor România a izbucnit în lacrimi. Înainte să-și ia rămas-bun de la colegii săi, actrița din serialul „Moldovenii” de la Kanal D a spus un discurs emoționant.

Faimoasa le-a muțumit colegilor pentru fiecare moment în care au ajutat-o pe traseu.

Andreea Lobdă a părăsit competiția Survivor România 2021
Andreea Lobdă a părăsit competiția Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Se  pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum  am spus, mi-a ș  fi   dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari.  Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”,  a declarat Andreea Lobdă.

Zanni, favoritul publicului la Survivor România
Zanni[Sursa foto: Captură YouTube]

Zanni și Albert Oprea, favoriții publicului la Survivor România 2021 

În urma voturilor acordate de telespectatori, Zannidache din echipa Faimoșilor este favorit. În poziția de favorit al publicului, faimosul l-a propus spre eliminare pe Ștefan Cuculescu, spunând că acesta are în continuare ieșiri necontrolate pe tot parcursul meciurilor din Republica Dominicană. 

Albert Oprea, favoritul publicului la Survivor România
Albert Oprea[Sursa foto: Captură YouTube]

În ceea ce privește echipa Războinicilor, Albert Oprea a primit cele mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor și devine favorit în săptămâna unificării de la Survivor România. Războinicul a fost nevoit să facă o nouă nominalizare, acesta l-a propus spre eliminare pe Marius Crăciun.