Stiri mondene

Andreea Ibacka, în lacrimi pe platourile de filmare! Actrița nu mai apare în serialul „Adela”

Andreea Ibacka, în lacrimi pe platourile de filmare! Actrița nu mai apare în serialul „Adela”
Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi pe platourile de filmare. Soția lui Cabral urmează să devină mămică pentru a doua oară și a intrat în concediu prenatal.

Imediat după ce a filmat utima secvență pentru serialul „Adela”, Andreea Ibacka a izbucnit în lacrimi. Actrița este însărcinată cu al doilea copil, motiv pentru care filmările s-au încheiat pentru ea, fiind nevoită să intre în concediu prenatal. Chiar dacă va naște în toamnă, actrița nu va reveni pe platourile de filmare, însă va apărea în al doilea sezon al serialului „Adela”. Vineri, colegii de pe platourile de filmare au copleșit-o cu aplauze și au surprins-o cu un superb buchet de flori. Andreea Ibacka a postat și un filmuleț pe rețelele sociale, realizat la scurt timp după acele momente emoționante.

Andreea Ibacka, în lacrimi pe platourile de filmare! Actrița nu mai apare în serialul „Adela”

„A fost o zi plină, dar și tare emoționantă. Cu lacrimi de bucurie și nostalgie am intrat în concediu prenatal, iar colegii de la Adela mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă după ultima mea secvență”, a scris actrița în dreptul videoclipului. 

„Ieri a fost ziua în care mi-am amintit clar că sunt cea mai norocoasă! Pentru sănătate, pentru job-ul pe care îl fac cu atâta pasiune, pentru prieteni și colegi minunați, pentru familie, pentru binecuvântare, pentru TOT ce este viața mea! ”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Andreea și Cabral Ibacka, părinții pentru a doua oară

Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Cabral și Andreea Ibacka se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de cunoscutul prezentator TV, în mediul online. Imedial, fanii au reacționat și i-au copleșit cu mesaje frumoase. „ Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a scris Cabral în postarea sa.

„Felicităăăări!!!! Sarcină ușoară, sănătate multă și fericire nemăsurată!!!/ Felicitari.. Sa fie intr-un ceas bun😘😘/ Suuuuuper ❤️/ Felicitari, sa fiți sănătoși!/ Ce tare! ❤️ Bravo, dragilor! 🔥👏/ Felicităări!!! Sarcină ușoară !❤️/ Sunteți superbi! Să fiți sănătoși cu toții! ❤️
Sarcină ușoară, @andreeaibacka! ❤️🔥”
, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.