Stiri

De ziua sa, Andra le face un cadou muzical fanilor: „Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou” Ce piesă va lansa artista

 lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou”
lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou” [Sursa foto: Instagram]
Cu ocazia aniversării de 35 de ani, Andra lansează un nou single, intitulat ”Timpul”. Mesajul transmis de artistă!

După succesul fulminant al piesei ”Jumatatea mea mai bună’” care s-a poziționat pe locul 1 mai mult de 4 săptămâni, Andra, cea mai iubită artistă din România, își surprinde fanii cu o nouă piesă, care va merge direct la sufletele oamenilor. Cu ocazia zilei de naștere, soția lui Cătălin Măruță revine cu un nou single, intitulat ”Timpul”. 

”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou, lansez o nouă piesă la ora 17:00 pe canalul meu de Youtube.

Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre această melodie „Timpul”, le-a transmis andra fanilor din mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. 

 lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou”
lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou”[Sursa foto: Instagram]

Andra împlinește 35 de ani

Astăzi este o zi specială în familia Măruță! Andra împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani. În aceste momente, vedeta se află într-o vacanță de vis în Italia, alături Cătălin Măruță și de cei doi copii. Cu ocazia zilei e naștere, frumoasa artistă a ținut să le transmită un mesaj fanilor din mediul online, spunând că este o persoană fericită și împlinită alături de persoanele dragi. Cântăreața are o carieră de succes și o familie frumoasă!

 lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou”
Andra [Sursa foto: Instagram]

 lansează o nouă piesă - ”Timpul”: ”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou”
Andra Împlinește 35 de ani[Sursa foto: Instagram]

”De azi-noapte, de la 12, am început să primesc foarte multe mesaje. Și am primit cadouri de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos și alături de oameni minunați, care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc”, a spus Andra la InstaStory.