Lansări muzicale

Andreea Bălan, mesaj emoționant în ultima piesă lansată: „4 martie este ziua în care am primit a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, mesaj emoționant în ultima piesă lansată: „4 martie este ziua în care am primit a doua șansă la viață”
Andreea Bălan a lansat astăzi melodia „Amintiri”, o piesă cu și despre copilărie și adolescență, în care te vei regăsi mai mult ca sigur.

Andreea Bălan a lansat piesa „Amintiri” de ziua de naștere a Clarei, cea de-a doua fetiță a sa. Însă ziua de 4 martie îi mai amintește și de un moment mai greu din viața ei, când după naștere, a intrat în stop cardio respirator, toți apropiații ei crezând că o pierd. Însă iată că Andreea a fost puternică la fel ca întotdeauna și a reușit să treacă cu brio peste acel moment.

De atunci, an de an, pe 4 martie lansează câte o piesă în semn de omagiu pentru momentele trăite. 

Andreea Bălan a lansat „Amintiri

Videoclipul piesei este realizat cu ajutorul mai multor fotografii din copilărie sau adolescență pe care Andreea Bălan le-a adunat de la fanii din mediul online. 

„Dragii mei, cu emotie si cu multa dragoste, va prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emotionante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua sansa la viața. In aceasta zi s-a nascut Clara si de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet. Anul trecut am lansat „Inimă de fier", melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez impreuna cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre. Multumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plans cand am citit mesajele voastre, regret totodata ca nu au intrat toate in videoclip, dar sper sa va placa ceea ce a iesit si sa va bucurati ca impreuna cream Amintiri nemuritoate. Enjoy”, a scris Andreea Bălan în descrierea piesei de pe YouTube.