Stiri mondene

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”: „Am lansat proiectul la un nivel înalt, iar revenirea nu trebuie să dezamăgească”

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”
Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre” [Sursa foto: Instagram]
Andreea Antonescu a vorbit despre planurile trupei „Andre”. Uite ce confesiuni a făcut artista despre reunirea formației!

Trupa Andre a luat naștere în 1998, iar în anul următor, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au debutat cu albumul „La întâlnire”. Cele două artiste au câștigat trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare”, având un succes formidabil. În 2002 primeau patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost prietene foarte bune la început, dar relația dintre ele s-a răcit și chiar nu mai vorbeau atunci când se vedeau la concerte.

Andreea Antonescu: ”P retențiile noastre sunt mari având în vedere impactul pe care l-a avut”   

În prezent, cele doua artiste au refăcut trupa Andre după 20 de ani de la înființare! Andreea Bălan le-a făcut o bucurie fanilor și a relansat hit-ul ” Moșule ce tânăr ești ” alături de Andreea Antonescu, dar de data aceasta este vorba de o varinată nouă, în colaborare cu Iuliana Beregoi.

Piesa a adunat aproape 200 de mii de vizualizări într-o singură zi. În cadrul unui unui interviu, Andreea Antonescu a vorbit despre munca din spatele acestui proiect, despre colaborarea cu Iuliana Beregoi, idolul adolescenților, dar și despre videoclipul piesei „Moșule, ce tânăr ești!”.

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”
Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”[Sursa foto: Instagram]

„Piesa Moșule, ce tânăr ești se cântă de o sută de milioane de ani! Mai ales în perioada asta a anului, alături de colindele lui Hrușcă.

Ne-am gândit să încercăm să intrăm în forță și în generația care nu a crescut cu noi. De asta am ales-o pe Iuliana! Pentru că e una dintre reprezentantele generației noi, care face ce am făcut și noi în perioada Andre. Are continuitate, e iubită de multă lume și, foarte important, are o imagine curată. Piesa nouă a fost trimisă în mai multe studiouri până să ajungă la forma finală, pentru că pretențiile noastre sunt mari având în vedere impactul pe care l-a avut melodia inițială. Ne-am dorit să fie minimum o variantă la fel de bună!

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”
Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre noile planuri ale trupei „Andre”[Sursa foto: Instagram]

Clipul s-a filmat dintr-o singură bucată, în 12 ore, fără oprire! A fost implicată o armată de oameni.  Ne simțim bine că am revenit. Și anul trecut am mai filmat cu Andreea.  Înainte de toate a fost dorința publicului. Oamenii ne-au tot întrebat de ce nu ne împăcăm, de ce nu reunim trupa. Când vezi cât de dorită e formația, nu ai cum să nu te bucuri. Au existat și ceva emoții, pentru că noi am lăsat proiectul «Andre» la un nivel foarte înalt, iar revenirea nu trebuia să dezamăgească. Am evoluat și noi, nu mai suntem cu sincroanele noastre de atunci. Acum avem zece dansatori, band și așa mai departe”,  a spus Andreea Antonescu.