Stiri mondene

Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă. Ce a putut să spună despre Faimosul de la Survivor România?!

Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă
Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Antonescu și-a spus părerea sinceră despre fostul ei coleg de la Survivor România. Iată ce a răspuns.

Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România, a fost invitata lui Mihai Hînda în emisiunea „Do or Drink”. Fosta Faimoasă de la Survivor România a răspuns provocării și a acceptat să răspundă cu sinceritatea celor mai incomde întrebări. Două dintre întrebările pe care Andreea Antonescu le-a primit au fost legate de emisiunea Survivor România de la Kanal D. 

Andreea Antonescu, părere sinceră dintre Sebastian Chitoșcă de la Survivor România

Episodul trei al emisiunii online „Do or Drink” a început în forță, Mihai Hînda întrebând-o pe Andreea Antonescu care este cel mai antipatic coleg pe care l-a avut la Survivor România. Fără să stea foarte mult pe gânduri, Andreea Antonescu a și răspuns: Sebastian Chitoșcă. 

Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă
Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă[Sursa foto: Captură YouTube]

Mihai Hînda: Așa de simplu? 

Andreea Antonescu: „Mi-aș dori, în general, să nu vorbesc urât de oameni, eu chiar sunt genul de persoană care caută calitățile la oameni și încearcă să transmită o energie pozitivă.

Consider că în spatele fiecărui om există și calități pe care e bine să le descoperim că vorba aia „ce rost are să ne aruncăm unuia altuia defectele”. Nu-mi plac oamenii care fac ca șerpișorii. Important este să facem ceva pentru a putea schimba situația”

Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă
Andreea Antonescu, părere sinceră despre Sebastian Chitoșcă[Sursa foto: Captură YouTube]

Bineînțeles că din cadrul emisiunii nu au lipsit nici provocările, însă Andreea nu s-a mai descurcat atât de bine, așa că a ales să bea unul dintre paharele de shoturi pe care Mihai Hînda le pregătise special pentru ea.