Lansări muzicale

Andrada Precup a lansat piesa „Bumerang”: „Am fost fascinată de povestea videoclipului”

Andrada Precup - Bumerang
Andrada Precup  [Sursa foto: Captură YouTube]
Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9 X Factor, a lansat primul ei single din carieră, "Bumerang". Dă-i play aici!

După ce a câștigat marele trofeu X Factor al sezonului 9, Andrada Precup lansează primul ei single din carieră: „Bumerang". Cu muzica și versurile scrise de Gabriel Huiban, Mattias Bylund, Petronela Donciu și Andi Grasu, „Bumerang" reprezintă cea mai frumoasă metaforă a iubirii, și anume că indiferent cât de departe te-ai afla de cel iubit, mereu vei găsi drumul înapoi. 

Citeste si: Adda și Andrada Precup, câștigătorea X Factor au lansat „De Crăciun”

„Povestea piesei, ca și în majoritatea cântecelor, are în centru cel mai frumos sentiment, iubirea. Mesajul pe care îmi doresc să îl transmit este faptul că orice am face, oricât am nega, oricât ne-am îndepărta de ea, iubirea se întoarce ca un bumerang. Pentru mine, "Bumerang" reprezintă certitudinea că iubirea există în fiecare dintre noi și că ea este cea care ne întărește, ne dă încredere, ne face să visăm și ne duce în cele mai minunate locuri.

Andrada Precup - Bumerang
Andrada Precup - Bumerang[Sursa foto: Instagram]

Fiindcă a fost primul videoclip pe care l-am filmat, emoțiile au fost foarte mari. Am fost fascinată de povestea videoclipului, iar cu oamenii din echipă m-am înțeles foarte bine, cu unii dintre ei am rămas și în legătură. Le mulțumesc că au avut răbdare să îmi explice fiecare cadru pe care l-am filmat, că m-au făcut să mă simt extraordinar și că au făcut să-mi fie totul ușor." ,  spune Andrada Precup.

Videoclip: Andrada Precup- Bumerang