Stiri

Andra a colaborat pentru prima dată cu 3 Sud Est pentru piesa „Jumătatea mea mai bună”

Andra a colaborat pentru prima dată cu 3 Sud Est
Andra a colaborat pentru prima dată cu 3 Sud Est [Sursa foto: Facebook]
Andra și băieții de la 3 Sud Est au lansat piesa „Jumătatea mea mai bună”. Ascult-o aici.

„Astăzi vă prezint prima mea colaborare cu  3 SUD ESt.   Sper să vă placă! Jumătatea mea mai bună înseamnă omul care mă înțelege, mă respectă, mă încurajează. Toți avem nevoie de un astfel de om în viața noastră pentru a ne simți compleți! Play, share și repeat dacă și voi credeți că dragostea face minuni!”, a scris Andra în dimineața zilei de vineri când a anunțat lansarea piesei. 

Băieții de la 3 Sud Est au avut foarte puține colaborări și cu alți artiști, astfel că această colaborare le-a venit mănușă. 

Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre", povestesc membrii 3 Sud Est.