Stiri mondene

Andra, noi declarații și imagini din izolare: „În curând vă voi cânta”

Andra și Cătălin Măruță despre coronavirus
Andra a oferit astăzi noi declarații despre starea ei de sănătate după infectarea sa cu virusul COVID-19. Artista se simte mult mai bine.

Andra nu a scăpat de coronavirus. Săptămâna aceasta a fost în izolare la domiciliu și nu a mai fost atât de activă în emdiul online, fapt care le-a dat de gândit fanilor. Însă imediat cum s-a simțit un pic mai bine a vorbit cu fanii ei și le-a explicat că a trecut print-o perioadă mai grea, ea fiind cea mai afectată de coronavirus dintre toți membrii familiei. 

După declarațiile făcute în urmă cu două zile, iată că ieri, Andra a lipsit din nou din online, dar a venit cu explicați astăzi. Artista a explicat că s-a simțit din nou rău ieri, dar astăzi este mult mai bine, motiv pentru care a ieșit la aer, dar nu înainte de a vorbi cu fanii din online: 

„Am ieșit afară să stau puțin la soare. Ieri nu am mai fost iar atât de activă pe online pentru că a fost din nou o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos și am ieșit puțin pe terasă. Așa că mulțumesc, sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi și sper din suflet să treacă această perioadă pentru că îmi doresc să revin la normal și cred că normalul acesta începe de astăzi”, a declarat Andra pe Instagram. 

Andra despre coronavirus

„Și tu ai voce, bravo”, a completat și soțul ei, Cătălin Măruță.

„El este doctorașul meu care a avut grijă de mine și are grijă de mine”, a mai adăugat Andra.

Andra promite suprize muzicale 

Andra plănuise ca săptămâna aceasta să filmeze videoclipul unei noi melodii, însă coronavirusul i-a dat planurile peste cap. Astfel, artista este nerăbdătoare să-și revină complet și să-și încânte din nou fanii cu melodiile sale. 

Andra despre coronavirus

„În curând cred că vă voi cânta. Abia aștept să filmez videoclip, abia aștept să reprogramăm și să facem tot ce trebuia să facem săptămâna aceasta în care am fost închiși în casă la domiciliu”, a mai spus Andra pe Insta-Story.