Stiri mondene

Andra, cuvinte de laudă la adresa fratelui ei, Săndel: „El era cel mai talentat din casă”

Andra, cuvinte de laudă la adresa fratelui ei, Săndel: „El era cel mai talentat din casă”
Andra a vorbit cu drag despre fratele ei Săndel și despre talentul lui. Artista spune că el a fost cel care a inspirat-o în carierea sa.

Vocea Andrei este una foarte cunoscută, iar piesele sale au fost mereu în preferințele publicului. Este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, iar pasiunea ei pentru muzică a venit de la fratele ei, Săndel. În momentul în care îl vedea cântând, Andra simțea că trebuie să facă același lucru. Ambii frați sunt cunoscuți în industria muzicii, însă tatăl lor a pus un accent mai mare pe cariera Andrei. Întrebată de Mihai Morar care a fost motivul pentru care Andra a fost „privilegiată”, artista a spus că fratele ei era cel mai talentat din casă, dar nu era la fel de dornic să fie cunoscut. 

„Adevărul e că cel mai talentat din casă era Săndel. Eu am fost un copil foarte dornic, fratele meu deși era cel mai talentat, nu era atât de dornic să iasă în față. Mie îmi plăcea să vorbesc cu oamenii, vorbeam de îi zăpăceam pe toți. Și mi-am focusat această energie pe muzică, eram foarte energică. Chiar dacă eram mică, eu îmi doream să cânt pentru că am văzut asta la fratele meu”, a spus Andra. 

Andra, despre implicarea tatălui ei în carieră: „A fost ambiția lui să demonstreze...”

Tatăl Andrei a monitorizat atent cariera fiicei sale, dar și industria muzicală în sine. Andra a povestit că de fiecare dată când tatăl ei vedea apariții televizate ale unor artiști de vârsta Andrei, își dorea foarte mult ca și Andra să apară la televizor. 

Andra, cuvinte de laudă la adresa fratelui ei, Săndel: „El era cel mai talentat din casă”

„El mă compara mereu cu alți copii care apăreau la televizor. A fost ambiția lui să demonstreze că nu greșește. În clasa a noua m-am lansat și din clasa a zecea a zis tata să ne mutăm în București că nu puteam să pierd și școala. Ne-am mutat noi doi în București. După un an a venit și mama. Mergeam în turnee, dar nu pot să zic că câștigam”, a mai spus Andra.