Stiri mondene

Andra, cu ochii în lacrimi alături de soțul ei la spital: "Trecem prin toate ținându-ne de mână"

Andra cu ochii în lacrimi alături de soțul ei la spital
Andra cu ochii în lacrimi alături de soțul ei la spital [Sursa foto: Instagram]
Soțul Andrei va fi supus unei intervenții chirurgicale. Cătălin Măruță a împărtășit și un clip din spital, în care Andra nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună și, odată cu trecerea anilor, sunt tot mai uniți. Le demonstrează tuturor că sunt alături unul de celălalt la bine și la greu. Pentru soțul artistei ziua de azi este una foarte importantă, întrucât se va supune unei operații foarte complexe, la genunchi. Andra nu a putut sta departe de soțul ei în ziua cea mare.

După ce i-au dus pe copiii lor la școală, cei doi soți au mers către locul în care urma să se facă intervenția. 

„Copiii au ajuns la școală, nu am putut să vin singur în cancelarie. Nu am putut să vin singur pentru ea, pur și simplu, dacă asta îmi doream, ea nu m-a lăsat să vin singur”, spunea Cătălin Măruță.

Andra, în lacrimi, înainte ca soțul ei să se opereze la genunchi

Cântăreața a fost surprinsă într-un moment foarte vulnerabil de către soțul ei, atunci când artistei i-au dat lacrimile, fiind îngrijorată din cauza intervenției. 

Citește și: Andra, detalii despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Cum se înțeleg cei doi, de fapt: „Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele”

Nu, cum să te las? Ce femeie și-ar lăsa bărbatul să meargă așa? Vii la discotecă, ești în junglă? Și dacă era starea de urgență și nu era voie, stăteam în mașină, plăteam parcarea o grămadă. Vă mulțumim pentru mesaje, să fie totul bine. Inevitabil va fi bine”, a continuat Andra în InstaStory.

Andra cu ochii în lacrimi alături de soțul ei la spital
Andra cu ochii în lacrimi alături de soțul ei la spital[Sursa foto: Instagram]

Extrem de activ și pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, partenerul Andrei a postat o fotografie chiar din spital. El este alături de soția sa și a scris un mesaj emoționant, că vor trece peste toate dacă se țin de mână. Fanii săi i-au transmis mai multe mesaje frumoase și încurajatoare. 

”Trecem prin toate ținându-ne de mână”, a scris prezentatorul în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cătălin Măruță s-a accidentat la genunchi în vacanță

Zilele trecute, Cătălin Măruță a dezvăluit că îi este frică de intervenție:" Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție".

Citește și: Andra a vorbit despre cel mai nou membru din familia ei. Fanii au insistat să afle cine este: "Am văzut întrebarea asta de mai multe ori!"

Prezentatorul de televiziune s-a ales cu o accidentare demnă de sportivii de performanță într-un moment banal. Mai exact, un val l-a izbit cu putere în timp ce se juca cu fiul său pe plajă, iar lovitura i-a rupt ligamentele încrucișate.