Stiri mondene

Anda Adam, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre modul cum au decurs primele filmări pentru noul sezon: ”Sunt terminată! Nu am dormit deloc”

Anda Adam, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre modul cum au decurs primele filmări pentru noul sezon: ”Sunt terminată! Nu am dormit deloc”
Anda Adalm le-a povestit fanilor cum au decurs primele repetiții pentru noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?!

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, alături de alte nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Frumoasa artistă se pregătește pentru cea mai intensă competiție de stil din România, de data aceasta din postura de concurentă. După primele filmări, Anda Adam se simte deja epuizată, mai mult, vedeta le-a povestit fanilor din mediul online despre modul în care a decurs o zi de repetiții pentru ”Bravo, ai stil! Celebrities” până la momentul actual.

Totodată, concurenta le-a oferit internauților mici detalii despre noul sezon, spunând că o să fie extrem de tare și de-abia așteaptă să înceapă.

Anda Adam, concurenta”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre modul cum au decurs primele filmări pentru noul sezon
Anda Adam[Sursa foto: Instagram]

”Mamă ce zi! Sunt terminată, nu am dormit deloc aseară, făcusem și Story la 6:35, eu postam pe Instagram.... de fapt, eu când sunt la ”Bravo, ai stil!” nu dorm și nu am somn. După atâtea ore de filmare, în sfârșit plecăm acasă, dar a fost o zi wow și abia aștept să înceapă și să vă uitați la noi.

(...) Am ajuns în sfârșit acasă, ce zi frumoasă! Părul meu arată dezastros, dar ce desfășurare de forțe au fost astăzi la filmări. O să fie un sezon extrem de tare!”, 
a spus A nda Adam la IstaStory.

Anda Adam, concurenta”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre modul cum au decurs primele filmări pentru noul sezon
Anda Adam [Sursa foto: Instagram]

Anda Adam, primele declarații despre participarea sa la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

“Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, “te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important.

Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm.  Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul “Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling.
Abia aștept provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata!”, 
 a declarat Anda Adam.