Anca Țurcașiu a fost acuzată că a trecut pragul cabinetului medicului estetician, însă acum rupe tăcerea și vorbește despre operațiile estetice.
Ajunsă la 54 de ani, Anca Țurcașiu este în cea mai bună formă a vieții sale. Frumoasa artistă a fost binecuvântată cu trăsături superbe și toată viața a avut grijă de ea din toate punctele de vedere, fizic, mental și spiritual, iar asta se vede cu ochiul liber. Continuă să fie o prezență elegantă la evenimente, unde impresionează cu chipul și silueta ei. De-a lungul anilor, vedeta a stat departe de cabinetul medicului estetician. Nu a apelat până acum la proceduri invazive pentru a-și menține frumusețea. A optat, în schimb, la tratamente noninvazive realizate periodic în saloanele de specialitate. În cadrul unei emisiuni TV, Anca Țurcașiu a povestit că a recurs la un tratament pentru estomparea ridurilor din zona frunții, însă nu a fost deloc mulțumită de rezultat.
„ Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție.
Cum se menține Anca Țurcașiu în formă. Cum arată meniul vedetei
Având în vedere forma sa fizică, fără vreo intervenție din partea medicului estetician, tot mai multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește celebra actriță să fie parcă neschimbată. La un moment dat, vedeta a dezvăluit cum arată meniul său și ce consumă la ultima masă a zilei. În mediul online, actrița a fost întrebată ce mănâncă la cină, iar Anca Țurcașiu nu a stat pe gânduri și a împărtășit și cu urmăritorii săi „secretul” din farfurie, care o ajută să aibă un regim cât se poate de echilibrat.
„Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline. O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.