Stiri mondene

Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”

Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”
Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește” [Sursa foto: Captură YouTube]
Ana Porgras și Zanni nu și-au mai vorbit duupă finala Survivor România, iar acum ies la iveală detalii importante care dus la ruptura dintre cei doi.

Zanni și Ana Porgras au fost doi dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România și se credea despre cei doi că sunt un cuplu. Conexiunea dintre cei doi a trecut de micile ecrane și în momentul în care Ana a părăsit competiția, Zanni a suferit enorm. Însă lucrurile s-au schimbat între cei doi chiar după finala Survivor România.

Fanii celor doi au vrut să știe adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, iar artistul a dat totul din casă în emisiunea „În oglindă”. 

„Vreți să știți ce s-a întâmplat chiar dacă nu o să acceptați și nu o să credeți? Vă spun ce s-a întâmplat. Ea a susținut că s-a îndrăgostit de mine înainte de Survivor, că mp iubește, că, vai cum sunt eu ca om. Și eu simțeam să mă apropii de ea, dar până într-un punct. Nu simțeam să-mi asum cu ea o relație. Și nu voiam o relație cu Ana pentru că eu sunt foarte pretențios. Când o să ies eu cu o femeie în fața lumii să zic „pe ea o iubesc”, va fi mult până acolo, sunt foarte pretențios, nu trebuie doar să facă sex femeia aia, să fie frumoasă și să mămângăie pe caă. Trebuie să simt ceva pentru ea. Ea mi-a spus că mă iubește că s-a atașat de mine, ceea ce ea a negat când a ajuns în țară pentru că ea a vrut doar să fie vedetă. Sunt convins că m-a și iubit, dar până într-un punct. Ea voia mult mai mult de atât.

Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”
Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”[Sursa foto: Captură YouTube]

Și ea a ajuns în țară și ce a făcut Ana Porgras? S-a dus la Jador în podacst să mai ciupească și ea puțin. Am auzit că i s-a blocat contul, cont care a bubuit în urma reacției mele de la Survivor, sentimente care au fost reale. Eu chiar am suferit că a ieșit ea din competiție, chiar am trăit povestea aia. Ea nu a trăit-o. Pentru ea a fost povestea aia perfectă ca să fie și ea vedetă. Eu am ținut de ea să stea acolo. Nici nu a ajuns bine acolo și plângea. Când plângea și voia să declare în consiliu că vrea acasă”, a declarat Zanni.

Zanni, dezamăgit de Ana Porgras: „Ea clar s-a folosit de mine” 

„În seara finalei în care și Alin m-a întrebat dacă vreau copii și dacă îi vreau cu Ana. Ana după ce am declarat că eu nu sunt la vârsta la care să vorbesc despre copii mi-a zis după: să știi că eu vreau copii. Și am văzut niște declarații la Teo în care ea spune că mă așteaptă să ne mutăm împreună. Ea vorbea despre dragostea pe care și-o dorește cu mine, dădea de înțeles.

Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”
Ana Porgras și-ar fi dorit un copil cu Zanni?! „Ea mi-a spus mie că mă iubește”[Sursa foto: Captură YouTube]

Și eu am vrut să-I pun o frână: „măi, Ano, mă știi, și-am spus de dinainte că nu vreau relația pe care tu o vrei. Ea clar s-a folosit de mine când a ajuns în țară și s-a dus la Jador să mai ciupească, când ea declara că nu e de acord cu Jador. Căă Jador mi-a făcut mie rău și cumva eram noi doi contra celor care ne-au făcut nouă rău. Eu chiar am trăit povestea aia, ea nu a trăit-o. Ea s-a dus acasă și a încercat să ciupească chiar dacă nu dădea bine la public. Am văzut ce a declarat și nega tot ce mi-a spus mie”, a mai declarat Zanni.