Stiri mondene

Zanni a dat cărțile pe față. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?

. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?
. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras? [Sursa foto: Captură YouTube]
Zanni și Ana Porgras nu și-au mai vorbit după finala Survivor România și toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat între cei doi. Zanni a elucidat misterul

În momentul în care s-a aflaat că Zanni și Ana Porgras nu-și mai vorbesc toți fanii au fost în șoc. După finala Survivor România Zanni a fost întrebat despre ruptura dintre cei doi, a povestit ce s-a întâmplat, însă nu a vrut să dea foarte multe detalii. Însă după ce apele s-au mai liniștit și artistul și-a pus ordine în gânduri, a hotărât să spună  adevărul despre ce s-a întâmplat în seara de după finala Survivor.

. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?
. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși Ana Porgras declara că nu este într-o relație cu Zanni și nu ar vrea o relație cu el, artistul susține că gimnasta, îi făcea alte declarații, de fapt. În plus, după ce Zanni a fost întrebat de Alin Sălăjean dacă ar vrea copii și ca aceștia să fie cu Ana și artistul a spus că nu se gândește momentan la asta, Ana a ținut să-i atragă atenția și să-i spună că ea își dorește copii.

Ce s-a întâmpat în seara de după finala Survivor România între Ana Porgras și Zanni

Zanni:  A venit Sebi la mine și mi-a zis: „Zanni, vezi că mi-a zis cineva să ai grijă cu Ana, ești fratele meu, te iubesc, dar uite ce se întâmplă cu Ana, poate tu o iubești”.

Și am zis: „nu cred că în momentul de față mai face chestia asta”.

Ana era super absentă în seara aia.  Mă uitam la ea și nu era în apele ei, se certa cu cineva pe telefon și simțeam asta din energia ei. Și tot părăsea grupul și o întrebam „dar unde ai fost?” că lipsea câte o oră. O simeațeam că nu era ok deloc. A venit cu un încă un telfon să mi-l dea mie. Și prima oară am zis „ce drăguț din partea ta, te-ai gândit tu să-mi aduci telefon să stau și eu pe internet”.

. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?
. Ce scria în mesajul pe care l-a primit Ana Porgras în seara finalei Survivor: „Mai stau și eu cu el doar de show” Cui i-a scris Ana Porgras?[Sursa foto: Captură YouTube]

Ea de fapt mi-a adus alt  telefon ca să nu-i cer eu ei telefoul pentru că ea de fapt vorba cu altcineva pe telefon. Ce vorbea ea, eu încă nu știam și dacă vorbea nu era problema ea, era problema doar că ea susținea că mă iubește și de fapt vorba cu alți gagii pe telefon. Ea a susținut că nu e adevărat, eu atât spun şi nu mă interesează cine nu mă crede: i-am cerut telefonul să stau şi eu pe Instagram şi a zis: „ia-l pe ăla că ți l-am adus” și i-am zis: „păi vreau să stau pe Tik Tok”. „Păi ăla nu are Tik Tok, dar poți să-l descarci” și I-am zis că nu mai stau să descarc. S-a uitat la mine și mi-a dat telefonul, dar m-a băgat ea pe Instagram să se asigure că intru pe Instagram. Și am dat direct pe what’s app. Primul mesaj: „Iubi, te rog, răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra, ăla trăia o gelozie, o înjura şi ea îi zicea: hai, mă, că mai stau și eu puțin de show, să mai apar și eu pe la televizor, nu știi că lucrurile se fac de show? Și când am citit asta nu-mi venea să cred ce văd, nu m-am enervat, m-am uitat la ea, a înghițit în sec, a văzut că am văzut mesajul și se făcea că scrola și mă uitam la ea, era în capul ei „eroare, eroare, eroare, a văzut”. Și i-am zis: „Mă, Ana, știi că mereu am fost în mintea ta”. Puteai să-mi spui ce frustrări ai, ce e în mintea ta, ce intenții ai că nu te judecam. Eram gen „ce ticăloasă”. M-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit din baie a și plecat. Și-a luat geanta, și-a luat tot și de atunci nu am mai văzut-o.

Cu toate că s-a simțit trădat, Zanni încă vede în Ana Porgras și părțile bune

„Știu clar că e o fată bună, dar când ți se dă puțină putere, te orbește puțin. Cumva, ea e încântată de valul ăsta de oameni care o salută, ce zice Zanni. Mereu e întrebată de Zanni și am văzut că a postat la un moment dat: dar m-ați plictisit, alte întrebări nu aveți? Păi nu, Ano că tu ai venit acolo cu mine și ai susținut niște chestii și lumea a trăit povestea asta și ce a vrut ea de fapt să facă, a fost să facă ce a făcut și apoi să se descotorosească și să rămână cu ce a obținut. A fost orbită de treaba asta, nu a mai interseat-o de mine, de poveste. Sunt convins că îi pare rău, dar nu e atât de conștientă încât să o intereseze. Cum nu o caut pe mama, nu o caut nici pe Ana”, a mai declarat Zanni în emisiunea „În oglindă”