Stiri mondene

Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică: ”Eram un copil foarte energic”

Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică
Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică [Sursa foto: Instagram]
Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România și multiplă campioană internațională la gimnastică, a vorbit despre debutul în gimnastică, dar și despre marele ei regret.

Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România, a avut o carieră de succes în lumea sportului! Sportiva internațională și-a petrecut zilele încă de la 10 ani prin sălile de sport, pe saltele, pentru a aduce mândrie României la nivel internațional. Deși avea un succes formidabil, performanțele gimnastei au avut un preț, îndrăgita sportivă a stat departe de părinți, iar acest lucru s-a resimțit când a devenit majoră. În cadrul unui interviu, faimoasa le-a dezvăluit fanilor despre începuturile sale în gimnastică.

Conform spuselor sale, Ana Porgras a fost îndrumată de mama sa spre acest sport. Mai mult, sportiva a fost foarte fericită când a pășit pentru prima dată în sala de sport.

Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică
Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică[Sursa foto: Instagram]

”Eram foarte mică, nu îmi aduc foarte bine aminte, dar mama îmi povestește că eram un copil foarte energic, săream pe pat, canapele, mă rostogoleam prin casă. Din întâmplare, am făcut sfoara și mama, când m-a văzut, și-a dat seama că am un corp elastic și am înclinație spre acest sport, eram mică și slăbuță. A căutat în Galați o sală de gimnastică și a găsit-o. Ea m-a dus și m-a îndrumat în direcția aia. Îmi amintesc că eram foarte fericită de ce se întâmpla în sală, erau multe fete, ne jucam, ne rostogoleam. Ușor, ușor, am evoluat în direcția asta. Am avut un campionat național și m-au văzut cei din Federația Română de Gimnastică și au realizat că pot face performanță. Le-au propus părinților să mă aducă la lotul de junioare de la Onești, aveam 10-11 ani. Am intrat într-un cantonament continuu, atunci am plecat de acasă. Dar a fost  benefic pentru mine”, a spus Ana Porgras.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Porgras official (@anaporgras_oficial)

Ana Porgras, dezvăluiri sincere despre cel mai mare regret 

În continuare, fosta concurentă de la ”Survivor România” și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care s-a retras din gimnastică după ce și-a rupt mâna. 

Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică
Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România, despre debutul în gimnastică[Sursa foto: Instagram]

”Eram într-un moment foarte dificil pentru mine. M-am accidentat dintr-o greșeală, mi-am rupt mâna, nu am făcut ceva dificil, dar așa a fost să fie. Tot în acea perioadă am avut și a doua intervenție chirurgicală la menisc. Făceam recuperare și pentru picior, și pentru mână, și simțeam că nu mai pot. Dar, după zece ani, realizez că a fost o decizie pripită, m-aș fi putut recupera în câteva luni. Dar atunci nu cred că mă putea determina ceva sau cineva să îmi revizuiesc decizia. Mama, sora, antrenorii m-au încurajat să continui, să mă recuperez și să particip la olimpiadă, însă eram într-un moment în care nu am ascultat pe nimeni.”, a mai adăugat fosta concurentă de la Survivor România.