Stiri mondene

Ana Baniciu se pregătește de nuntă! Ce i-a spus Mircea Baniciu fiicei sale înainte să semneze actele la cununia civilă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit
Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit [Sursa foto: Instagram Ana Baniciu]
Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil și acum ce doi se păregătesc de nuntă. Iată ce i-a spus Mircea Baniciu fiicei sale înainte să semneze actele!

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi și-au unit destine și s-au căsătorit civil, iar în curând vor organiza nunta.

Ce i-a spus tatălui ei înainte să semneze actele la cununia civilă

Ana Baniciu a mărturisit că a dorit să-și păstreze numele de fată și acum artista  se numește în buletin Ana Iuliana Baniciu Kovacs. Vedeta a precizat că i-a spus tatălui ei, Mircea Baniciu, înainte să semneze actele, că a decis să-i păstreze numele, iar el s-a simțit foarte mândru.

“Am 7 nume, doamnelor și domnilor! E foarte greu să îmi intre chestia asta în reflex. Acum trebuie să mă semnez altfel și este destul de ciudat. Trebuie să mă obișnuiesc, să treacă un timp! Mă numesc Ana Iuliana Baniciu Kovacs. Am vrut să îmi păstrez numele 100%, e un legacy pe care îl duc mai departe. Chiar m-am întors la tata, când am semnat, și am zis: “Vezi că am păstrat numele!”.

Mi-a zis: “Bravo, bravo!”. Era foarte mândru! Mi-am păstrat numele, acesta este numele și de scenă, Ana Baniciu. Nu puteam de mâine să îmi schimb Instagram-ul, să zic că m-am sucit. Pot să dau și la alții la ce nume am acum!.”
, a declarat Ana Baniciu, pentru Ego.ro.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit
Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de iubire[Sursa foto: Instagram Ana Baniciu]

Ținuta pe care a purtat-o Ana Baniciu la cununie

Ana Baniciu a purtat la cununia civilă un compleu alb, format dintr-o rochie albă, cu aplicații arginții, și un sacou.

Ea a precizat că ținuta a ales-o cu 2 zile înainte de marele eveniment și a apelat la un vechi prieten pentru a ajuta.

“Nu am ținut cont de nimic. Am plecat de acasă amândoi! Ne-am îmbrăcat, ne-am uitat în oglindă, am văzut că suntem drăguți. De ținuta mea s-a ocupat Nissa, le mulțumesc. L-am sunat pe Radu Mada, un prieten vechi, cu două seri înainte și i-am zis: “Nu am cu ce să mă îmbrac la cununia civilă!”.

Tipic Ana! Mi-a zis: “Hai mâine la noi să facem ceva!”. Am făcut o ținută care a ieșit superb! Peste ani, când o să ne uităm la pozele de la cununia civilă, nu o să ni se pară că suntem demodați. Ne-am bucurat de moment, cred că s-a văzut! Ne-am bucurat de moment și de acel “DA” semi-disperat. A fost foarte drăguț! Nașii sunt prietenii noștri, doctori stomatologi. Sunt prietenii mei, de fapt. Edy prin mine i-a cunoscut și au devenit și prietenii lui foarte buni.
Ei o să fie alături de noi toată viața de acum încolo! Trebuie să ne tolereze!”
,
a mai spus Ana Baniciu pentru sursa citată anterior.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit
Ținuta Anei Baniciu de la cununia civilă[Sursa foto: Instagram Ana Baniciu]

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit! Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment: "Cu iubire și respect, ne-am propus să rămânem unul lângă altul până la final”