Stiri mondene

Ana Baniciu a fost cerută de soție în vacanța din Italia: „Îmi tremură genunchii”

Ana Baniciu a fost cerută de soție în vacanța din Italia: „Îmi tremură genunchii”
Ana Baniciu a anunțat pe rețelele sociale că a fost cerută de soție de iubitul ei. Cei doi au plecat în vacanță în Italia alături de un alt cuplu.

Ana Baniciu este în culmea fericirii! Are un iubit care îi face toate poftele și lângă care și-a găsit liniștea, iar seara trecută a dat și vestea cea mare. Artista a fost cerută de soție de Edy în vacanța din Italia. Cei doi au plecat într-un tur cu mașina alături de un alt cuplu și se pare că Edy avea și o surpriză pentru Ana Baniciu. Bucuroasă că tocmai s-a întâmplat un eveniment important, Ana Baniciu a împărtășit momentul cu fanii din mediul online. 

„Ce sa zic… sunt norocoasa si binecuvantata! Edy a aparut in viata mea in momentul in care chiar nu credeam ca am sa ma marit vreodata si iata… sunt logodita😂Te iubesc,  @edykov  , iti iubesc familia, toti ai mei te iubesc si iti sunt familie! Tot ce imi doresc acum este fericire, nu doar in momente… fericire constanta, sa radem zilnic impreuna, sa nu uitam sa ne iubim si respectam ,sa crestem impreuna, si sa avem o viata asa cum am visat! Sunt foarte fericita… sincer va zic!♥️( imi tremura genunchii ca la asia express)😂”, a scris Ana Baniciu pe Instagram. 

Teo Trandafir a bănuit că Ana Baniciu va fi cerută de soție 

Înainte de a pleca în vacanță, Ana Baniciu a oferit un interviu pentru Teo Show, chiar de ziua sa, de Sfânta Ana. Artista a fost întrebată la vremea aceea dacă are ceva planuri de ziua sa, răspunsul fiind negativ, însă a declarat că urmează să plece în vacanță. Auzind acest lucru, Teo Trandafir a întrebat-o dacă nu cumva se anunță o cerere în căsătorie. 

Ana Baniciu a fost cerută de soție în vacanța din Italia: „Îmi tremură genunchii”

  „Nu am simțit nimic, dar never say never. Știu că el se pregătește în ultima vreme. Nu vreau să-l oblig pe băiat să mă ceară. Am găsit un om pe măsura mea”, a declarat Ana Baniciu la acea vreme.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)