Stiri mondene

Ana Baniciu, declarații incitante despre iubit. Cum s-au cunoscut cei doi?!

Ana Baniciu, declarații incitante despre iubit. Cum s-au cunoscut cei doi?!
Ana Baniciu iubește și este iubită de nouă luni. Artista nu vorbește des despre relația cu iubitul ei, însă astăzi a dat totul din casă.

Ana Baniciu, proaspăt întoarsă dintr-o vacanță din Zanzibar, a venit în cadrul unei emisiuni și a povestit despre experiența sa în vacanță. Însă pentru că în vacanță a fost cu gașca sa de prieteni și cu iubitul ei, bineînțeles că prezentatorii emisiunii au vrut să afle mai multe detalii și despre iubitul despre care Ana Baniciu nu prea vorbește.

Ana Baniciu, declarații despre iubitul ei. Cum s-au cunoscut cei doi: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Ana Baniciu se află într-o relație de nouă luni de zile cu iubitul ei și spune că, deși relația lor este una cât se poate de serioasă, momentan nu are planuri de măritiș. Mai mult, artista a povestit și despre seara în care cei doi s-au cunoscut și cum a fost nevoită să stea în izolare alături de el după ce s-au infectat amândoi cu coronavirus. 

Ana Baniciu, declarații incitante despre iubit. Cum s-au cunoscut cei doi?!

„Eu eram liniștită acasă și într-o seară am ieșit cu prietena mea și a zis că vine acest om să ne ia. Nu a fost ceva pe moment, nu a fost dragoste la prima vedere. Apoi a organizat el să plecăm din București, toată gașca. Acolo mi-a dat COVID fără să știe. Și apoi i-am zis: poate te ocupi să mă și ajuți. A avut grijă de mine, nu m-am simțit bine și am văzut că el are grijă de mine și începe să se apropie treptat, apoi l-am lăsat să se apropie. Suntem foarte fericiți și privind din exterior, toată lumea ne admiră. Tata Baniciu a cunoscut și el un pretendent. L-a cunoscut și mama mea, s-au cunoscut și părinții între ei, e o treabă serioasă, dom'le. Nu ne grăbim, vrem să ne distrăm”, a declarat Ana Baniciu. 

Cei doi îndrăgostit locuiesc împreună încă de la începutul relației lor, însă vara aceasta, Ana va trebui să facă naveta la mare, din cauza business-ului iubitului său. 

Ana Baniciu, declarații incitante despre iubit. Cum s-au cunoscut cei doi?!

„Petrecem timp împreună, dar el acum are business la mare şi va trebui eu cumva să fac naveta. Stăm împreună de mult. Suntem amândoi gospodari. Nu ne-am certat niciodată până acum. Cred că vom intra în Cartea Recordurilor. Vrem să ne facem fericiți, nu să ne enervăn. Nu prea știu să mă cert”, a mai declarat Ana Baniciu în direct în cadrul emisiunii televizate.