Stiri mondene

Amna de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate: „Nu știam dacă o să mai trăiesc”

Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate
Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate [Sursa foto: Instagram]
Amna a trecut printr-o perioadă grea înainte de a deveni cunoscută! Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

Amna se numără printre artistele extrem de apreciate și talentate din România. Frumoasa artistă se bucură de un succes răsunător în ceea ce priveşte cariera sa. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost nevoită să treacă prin momente dificile.

Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate
Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Amna a primit un diagnostic crunt din partea medicilor?! Ce a aflat după un an de tratament și analize: „ Dacă aș fi spus asta când m-am lansat, eram celebră direct”

Invitată recent în cadrul unui podcast, Amna și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Conform spuselor sale, vedetei i-a fost pus un diagnostic crunt de către medicii de la Spitalul Fundeni din București, motiv pentru care a avut chiar și dungă roșie în buletin. Mai mult, Amna a crezut la vremea respectivă că viața ei se va sfârși. 

Citeste si: Anda Adam și Amna, dispută la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce s-a întâmplat în culise, între cele două concurente? "S-a aflat că am țipat la tine”

„Eram foarte bolnavă, e prima dată când spun asta, nu știe nimeni că am fost bolnavă.  Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc.

Vreau să spun că energia pe care tu ți-o dai ca să te faci bine, este cea mai importantă. Mi-am dat demisia, am vândut mașina, mi-am cumpărat piesa și în trei luni de zile analizele mele erau perfecte pentru că eu cântam. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Dacă aș fi spus asta când m-am lansat, eram celebră direct, dar am vrut să ajung celebră prin muzică. Mi s-a spus că n-o să am copii. Am un băiețel minunat, de șapte ani. Am zis că nu e adevărat, deci am zis că nu e adevărat. De Crăciun, de aia i-am pus și numele Cristian. De Crăciun am aflat. O să plâng acum.” a povestit Amna.

Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate
Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Amna, decizie radicală: „M-am hotărât să nu fac operația”

În continuare, Amna a dezvăluit că trebuia să i se scoată colul uterin, iar înainte de a ajunge pe masa de operație, Amna s-a hotărât să nu mai facă intervenția! Concurenta show-ului de la Kanal D recunoaște că a luat cea mai bună decizie deoarece dacă ar fi făcut operația, nu l-ar fi născut pe băieţelul său. 

Citeste si: Amna mărturisește că viața de artist i-a afectat căsnicia: „Este un mare zbucium în mine”

Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn. Dimineața m-am hotărât să nu fac operația.(...) A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnzeu pentru toată lecția aia”, a mai adăugat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”