Lansări muzicale

Amedeo a lansat „Mai vară” alături de Alexandra Stan

Amedeo a lansat „Mai vară” alături de Alexandra Stan
Amedeo și Alexandra Stan [Sursa foto: Facebook]
Amedeo a lansat o nouă versiune pentru piesa „Mai vară”, de data aceasta în colaborare cu Alexandra Stan.

Amedeo a dezvăluit în emisiunea Bară La Bară că va colabora cu Alexandra Stan pentru melodia „Mai vară” și iată că nu a mai trecut mult de atunci și cei doi artiști au și lansat piesa.

Citeste si: Bară La Bară. Amedeo va colabora cu Alexandra Stan pentru „Mai vară”: „Mi-a zis că vrea să colaborăm”

Amedeo, primele declarații despre colaborarea cu Alexandra Stan: „Mi-am pus în cap să scriu o piesă pentru Alexandra Stan” 

Invitat săptămâna trecută în Bară La Bară, Amedeo a povestit despre întâlnirea cu Alexandra Stan și despre dorința lui de a scris o piesă pentru artistă, așa cum crede el că i s-ar potrivi. Și iată că visul lui Amedeo a și devenit realitate.

„Piesa asta a fost ascultată și de Alexandra Stan care a zis că vrea să facă un featuring cu mine pe ea. În vreo două săptămâni o să o cântăm împreună. Noi ne-am întâlnit la o sesiune și am cunoscut-o și pe ea ca om. Și îmi place foarte mult de ea, ca persoană, ca artist. Mi-am pus în cap să-i scriu o piesă.  Am vrut neapărat, așa cum simt că eu ar putea Alexandra Stan să dea o piesă în română, scrisă de mine și pe stiliul meu și pe stilul ei. Ne-am întâlnit la sesiune, am început să lucrăm și au ieșit niște chestii drăguțe, dar a ascultat și piesa asta și a zis: hai să facem și asta împreună și urmează să o lansăm”, a declarat Amedeo la Bară La Bară cu Mihai Hînda.