Stiri mondene

Bară La Bară. Amedeo va colabora cu Alexandra Stan pentru „Mai vară”: „Mi-a zis că vrea să colaborăm”

Bară La Bară. Amedeo va colabora cu Alexandra Stan pentru „Mai vară”: „Mi-a zis că vrea să colaborăm”
Amedeo a fost marți în Bară La Bară și i-a povestit lui Mihai Hînda despre cea mai nouă piesă lansată: Mai vară. Va face și un featuring cu Alexandra Stan

Amedeo face parte din artiștii noi apăruți în industria muzicală și impresionează prin energia bună și sinceritatea de care dă dovadă la fieare apariție. Artistul a cântat în premieră „Ard Tot” la noi în studio, cu Oana Marinescu, a mai lansat și „Bună” în urmă cu câteva luni, iar acum a revenit cu „Mai vară”. 

Citeste si: Bară La Bară. „Mai vară”, piesa lansată de Amedeo s-a auzit la Radio Impuls

Amedeo, despre povestea piesei „Mai vară”, în Bară La Bară

Amedeo se poate lăuda cu una dintre cele mai bune perioade din viața sa. Se bucură de lansări și concerte, iar în curând va urma și o colaborare cu Alexandra Stan. 

„Fix când am lansat piesa asta a început canicula. Mă bucur de vara asta. Abia aștept să plec și la mare puțin pentru că vreau neapărat să înot, să mă relaxez. Urmează și proiecte muzicale. Vreau să lansez și o piesă mai urbană și poate în toamnă-iarnă și un EP, album.
Deocamdată am lansat piesa asta „Mai vară”. Se întâmplă foarte multe chestii și nu pot decât să fiu recunoscător. Am avut primul meu concert în mai, la Iași, în cadrul Creative Week și am cântat acolo și piese lansate și piese nelansate. Pe final de concert am cântat și „Mai vară”. A fost premieră și deși nu mă așteptam să înțeleagă oamenii piesa, să știi că am fost felicitat cel mai mult pentru „Mai vară”. Oamenii veneau la mine și îmi spuneau că le-a rămas în cap. Am lansat „Mai vară”, am scris împreună cu Silvia Tache și producătorul care a făcut și „Bună”.

Mai vară este tot despre o fostă relație, dar am scris-o eu într-o notă mai veselă. A fost după o despărțire. u eram cu tipa asta și m-a rugat să-i scriu o piesă. Majoritatea persoanelor cu care am avut o relație m-au rugat să le scriu o piesă despre relație.

Piesa asta a fost ascultată și de Alexandra Stan care a zis că vrea să facă un featuring cu mine pe ea. În vreo două săptămâni o să o cântăm împreună. Noi ne-am întâlnit la o sesiune și am cunoscut-o și pe ea ca om. Și îmi place foarte mult de ea, ca persoană, ca artist. Mi-am pus în cap să-i scriu o piesă. Ne-am întâlnit la sesiune, am început să lucrăm și au ieșit niște chestii drăguțe, dar a ascultat și piesa asta”, a declarat Amedeo la Bară La Bară cu Mihai Hînda.