Stiri mondene

Amber Heard și Johnny Depp, din nou la tribunal?! Actrița vrea să lanseze o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț

Amber Heard vrea să lanseze o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț
Amber Heard și Johnny Depp
Amber Heard își dorește să lanseze o carte referitoare la abuzurile la care a fost supusă de fostul soț, Johnny Depp.

După ce a fost găsită vinovată de magistrați în procesul intentat de fostul său soț, Amber Heard simte că nu va amai avea succes la Hollywood, motiv pentru care actrița are de gând să publice o carte despre abuzurile la care a fost supusă de Johnny Depp

„Amber consideră că, la Hollywood, cariera ei s-a încheiat deja. E deja în discuții și e entuziasmată pentru asta.

În acest punct, nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”,  a declarat o sursă.

Amber Heard vrea să lanseze o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț
Amber Heard și Johnny Depp

Amber Heard, despre abuzurile la care a fost supusă de fostul săț, Johnny Depp

Pentru că biografia sa va curprinde preponderent detalii despre abuzurile la care a fost supusă, Amber Heard trebuie să fie atentă la afirmațiile pe care le face. În caz contrar, actrița riscă să fie dată din nou în judecată de fostul soț.

Citeste si: Amber Heard, dată afară din distribuția filmului „ Aquaman 2”?! Staff-ul actriței, primele declarații: „Zvonurile continuă așa cum au fost din prima zi”

Amber Heard vrea să lanseze o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț
Amber Heard și Johnny Depp

„Verdictul din Virginia, după mai multe săptămâni de mărturii groaznice, a avut un efect devastator asupra credibilității și reputației lui Amber Heard. Jurații au contestat, practic, că Heard nu a fost deloc credibilă. Mărturia ei a fost respinsă în întregime. Ba chiar, unul dintre ei a comentat că nu a fost deloc credibilă în momentul în care a plâns, în tribuna martorilor. Johnny Depp a primit 10.000.000, o sumă de bani pe care Heard nu o poate plăti.  S-a ajuns până în punctul în care ea vrea să discute despre acest caz, dar și despre relația cu Johnny Depp într-o carte, dar trebuie să fie precaută în legătură cu ceea ce spune despre el. Depp și avocații lui vor citi și vor asculta orice spun Amber. Dacă întrece o limită, ceea ce e foarte probabil, nu e de mirare că va fi dacă în judecată din nou pentru defăimare și va sfârși tot în sala de judecată”, spune Dror Bikel, autorul „Divorțul 1%, când titanii se lovesc”, pentru sursa citată anterior.