Stiri mondene

Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul de defăimare în fața lui Johnny Depp: „Dezamăgirea pe care o simt este dincolo de cuvinte”

Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul de defăimare în fața lui Johnny Depp
Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul 
Amber Herad a avut o primă reacție după victoria lui Johnny Depp.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate lui Johnny Depp pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari - 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive. Juriul a considerat  că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat “rău intenţionată”. Amber

Heard a declarat că este extrem dezamăgită de decizia Tribunalului din Fairfax, Virginia, în favoarea fostului ei soţ, Johnny Depp, în procesul de defăimare intentat de acest.

Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul de defăimare în fața lui Johnny Depp
Amber Heard și  Johnny Depp

Citeste si: Kate Moss a depus mărturie în procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp. Modelul neagă acuzațiile cum că ar fi fost împinsă pe scări de actor

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, fosta soție

La rândul lui, Johnny Depp îi va plăti fostei soții despăgubiri de două milioane de dolari, pentru anumite afirmații defăimătoare lansate de avocatul său. Procesul de defăimare este în desfășurare din aprilie, iar jurații au fost prezenți la peste 100 de ore de mărturii. 

Amber Heard, primele declarații după ce a pierdut procesul de defăimare în fața lui Johnny Depp
Amber Heard și Johnny Depp

Citeste si: Amber Heard, mărturie în procesul de defăimare intentat lui Johnny Depp: „Este dureros să fiu aici și să retrăiesc totul”. Video

La doar câteva minute după ce a fost anunțată hotărârea judecătorească, Johnny Dep a postat o declarație pe rețelele sociale. 

„  În urmă cu șase ani, viața mea, a copiilor mei, a celor dragi, precum și a oamenilor care timp de mulți ani m-au susținut și au crezut în mine, s-au schimbat pentru totdeauna. Într-o clipă  ”, a scris  Johnny Depp.

Citește continuarea aici!